Zonvakantie Thailand

Lees hier verder over zonvakanties in Thailand ->

Zonvakantie Thailand

Zonvakantie in Thailand, boek een mooie zonvakantie naar Thailand.

Zonvakantie ThailandIndien je voor een zonvakantie naar Thailand gaat weet je zeker dat je niet bedrogen uitkomt. Je moet dan wel gaan wanneer de tijd er voor geschikt is. Wanneer je gaat in de regentijd dan krijg je dagelijks ontzettend veel neerslag te verwerken. Ondanks dat de zon, ook tijdens de regentijd, voor een groot deel van de dag schijnt, is het dan niet aangenaam voor ons (zonvakantie Thailand informatie). Door de warmte en de vele neerslag is het dan bij de hoge temperatuur, van altijd nog wel 30 graden, zeer vochtig. Het is de vochtigheid die ons de das om zal doen. We kunnen het niet uithouden in de warmte en het vocht. Voor een zonvakantie zijn er prachtige plaatsen met mooie zandstranden (zonvakantie Thailand informatie). Bekijk hieronder meer informatie over het boeken van een heerlijke zonvakantie in Thailand op bijvoorbeeld één van de bekende eilanden van Thailand.

Bekijk hier de zonvakanties Thailand en aanbiedingen >>

Zonvakantie Thailand:

  • Zonvakantie ThailandPhuket
    Dat is een plaats met een prachtig zandstrand. Je kan er genieten van de mooie zonsondergang op Patong Beach of Kata beach. Je kan er met een longtailboot over de Andamanse Zee varen en een frisse duik nemen in de poelen van de Ton Sai watervallen. Vanuit Phuket kan je ook verschillende vaar excursies nemen en dan de omliggende eilandjes een bezoek brengen. Het is allemaal adem benemend mooi.
  • Khao Lak
    Deze Thaise streek ligt ongeveer 80 km ten noorden van Phuket. Het is er een stuk rustiger. Khao Lak heeft prachtige zandstranden en een de azuurblauwe Andamanse Zee. Het geheel is compleet met palmbomen en steile rotswandjes van de Phang Nga baai. De nachten zijn er rustig en ontspannen. U kunt er ook overdag gaan diepzeeduiken (zonvakantie Thailand informatie). Als je hierbij geluk hebt kan je misschien een Mata Rog zien. Er zijn vele accommodaties waar je kunt verblijven. Dat is bijvoorbeeld mogelijk in de badplaats Phang Nga. In het hotel kan je s’morgens zo vanuit je bed in het privé zwembad duiken. Je kan vanuit het hotel waar je verblijft ook verschillende excursies boeken. Dat kan ook naar de Phi Phi- eilandjes. Dit is een groep van zes eilandjes die behoren tot de provincie Krabi (zonvakantie Thailand informatie). Zij liggen ongeveer halverwege het eiland Phuket en het vaste land. Deze excursie is zeker een aanrader voor iedereen die er in de streek komt. Zo zijn er veel mogelijkheden voor het boeken van een strandvakantie in Thailand.
  • Koh Samui
    Ook Koh Samui is een prachtig eiland waar je naartoe zou kunnen gaan om te genieten van een heerlijke zonvakantie. Zo kan je genieten van pure luxe maar ook kan je een rondreis maken in combinatie met een kort bezoekje aan het eiland (zonvakantie Thailand informatie). De stranden zijn relatief wit en het water is aardig warm en zeker de moeite waard om eventjes bij te komen. Ook zijn er enkele luxe resorts te vinden op Koh Samui te denken aan het Sala resort (zonvakantie Thailand informatie).

Bekijk hier de Thailand zonvakanties en leuke tips >>

Jouw eigen ervaring toevoegen aan deze pagina? Vul dan hieronder uw bericht in. Wanneer je een mooie zonvakantie wilt boeken in Thailand dan kan je hieronder de informatie terugvinden om hotels te boeken, bouwstenen of een all in reis. Tevens heb je de mogelijkheid om de tarieven voor de actuele vliegtickets terug te vinden.

Zonvakantie Thailand:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in zonvakantie Zonvakantie Thailand  Compleet verzorgd  Relatief duur Zonvakantie Thailand
Bouwstenen als zonvakantie Zonvakantie Thailand  Samenstellen  Kan duur zijn Zonvakantie Thailand 2015
Vliegtickets Zonvakantie Thailand  Vergelijken  Meer werk Zonvakantie Thailand 2015
Hotels Zonvakantie Thailand  Aanbiedingen  Meer werk

Rondreis Thailand?

Wil je een mooie rondreis maken door het bijzondere Thailand? Dat kan! Klik op onderstaande blauwe link om de rondreizen te bekijken. Je wordt doorgestuurd naar de specialist waar je de mooiste rondreizen door Thailand kunt bekijken, vergelijken en kunt gaan boeken. Veel plezier met het uitzoeken van een bijzondere reis naar Thailand.

Bekijk hier de rondreizen Thailand en aanbiedingen >>

Meer informatie over reizen door Thailand:

Zonvakantie Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *