Weer Thailand

Weer Thailand, tips en leuke weetjes over Thailand rondreizen.

Weer ThailandThailand is perfect voor mensen die houden van warmte. Het heeft een tropisch nat klimaat en dat is duidelijk te zien aan zowel de temperaturen als de val van regen. Uiteraard is het weer Thailand wel afwisselend per gebied. In het ene gebied kan het warmer worden dan in het andere. In dit artikel zal dan ook ongeveer het gemiddelde worden genomen (weer Thailand informatie).

Bekijk hier de Thailand vakanties en rondreizen door Thailand >>

Weer voor de aankomende week bekijken in Thailand? Ga dan naar:

Weer Thailand, meer informatie:

Klimaat
Weer ThailandWarme kleren kun je gerust thuis laten wanneer je een trip naar Thailand maakt. Het hele jaar door is het er warm, ongeacht of je er nou bent in de zomer- of wintermaanden (weer Thailand informatie). De gemiddelde maximum temperatuur ligt rond de 30 tot 34 graden. De minimum temperatuur ligt rond de 25 graden, wat nog steeds behoorlijk warm is. Je kunt tegelijkertijd ook rekenen op behoorlijk wat regen, en dit is voor veel mensen belangrijk om te bepalen in welke maanden zij afreizen naar Thailand. In de volgende maanden valt de meeste neerslag:

  • Augustus – meer dan 200 milimeter
  • September – meer dan 200 milimeter
  • Oktober – tussen 100 en 200 milimeter

Wanneer je van plan bent om veel te bekijken in Thailand, kun je het beste in januari, februari of maart naar Thailand afreizen. Het weer Thailand is in die maanden het beste qua neerslag. Ook schijnt in die maanden de zon het meest aantal uren per dag (weer Thailand informatie). Je kunt uitgaan van ongeveer negen uur per dag, in tegenstelling tot de maanden augustus en september, want dan is de zon er maar vijf uurtjes per dag.

Het weer Thailand is redelijk stabiel en dat je weet wat je kunt verwachten, is erg prettig (weer Thailand informatie). Een regenjas is zeker een aanrader om mee te nemen, maar een dikke trui kun je gerust thuis laten. Wanneer de zon in Nederland niet schijnt in de winter en je toe bent aan wat warmte, is Thailand zeker een aanrader om te bezoeken (weer Thailand informatie).

Thailand vakantie boeken:

Thailand reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Thailand weer  Alles geregeld  Relatief duur Thailand weer komende week
Bouwstenen Thailand weer  Samenstellen vakantie  Kan duur zijn Thailand weer komende week
Vliegtickets Thailand weer  Vergelijken van prijs  Meer werk
Hotels Thailand weer  Kortingen  Meer werk

Het klimaat en de beste reistijd voor Thailand?

Kom meer te weten over de beste reistijd en het klimaat van Thailand. Geniet van een hele bijzondere cultuur, de natuur en het heerlijke eten. Veel plezier met het uitzoeken van een bijzondere reis naar Thailand.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie en tips voor een rondreis door Thailand of een vakantie:

Weer Thailand
1 (20%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *