Weer in Thailand

Weer Thailand, tips en meer.

Weer in Thailand

Thailand is perfect voor mensen die houden van warmte. Het heeft een tropisch nat klimaat en dat is duidelijk te zien aan zowel de temperaturen als de val van regen. Uiteraard is het weer Thailand wel afwisselend per gebied. In het ene gebied kan het warmer worden dan in het andere. In dit artikel zal dan ook ongeveer het gemiddelde worden genomen. Wanneer je meer informatie te weten wilt komen over het klimaat dan kan je hieronder meer handige tips terugvinden over het klimaat van Thailand (weer in Thailand informatie).

Weer in Thailand, informatie over het klimaat:

Klimaat
Warme kleren kun je gerust thuis laten wanneer je een trip naar Thailand maakt. Het hele jaar door is het er warm, ongeacht of je er nou bent in de zomer- of wintermaanden (weer in Thailand informatie). De gemiddelde maximum temperatuur ligt rond de 30 tot 34 graden. De minimum temperatuur ligt rond de 25 graden, wat nog steeds behoorlijk warm is. Je kunt tegelijkertijd ook rekenen op behoorlijk wat regen, en dit is voor veel mensen belangrijk om te bepalen in welke Weer in Thailandmaanden zij afreizen naar Thailand (weer in Thailand informatie). In de volgende maanden valt de meeste neerslag:

  • Augustus – meer dan 200 milimeter
  • September – meer dan 200 milimeter
  • Oktober – tussen 100 en 200 milimeter

Wanneer je van plan bent om veel te bekijken in Thailand, kun je het beste in januari, februari of maart naar Thailand afreizen. Het weer Thailand is in die maanden het beste qua neerslag (weer in Thailand informatie). Ook schijnt in die maanden de zon het meest aantal uren per dag. Je kunt uitgaan van ongeveer negen uur per dag, in tegenstelling tot de maanden augustus en september, want dan is de zon er maar vijf uurtjes per dag (weer in Thailand informatie).

Het weer Thailand is redelijk stabiel en dat je weet wat je kunt verwachten, is erg prettig. Een regenjas is zeker een aanrader om mee te nemen (weer in Thailand informatie), maar een dikke trui kun je gerust thuis laten. Wanneer de zon in Nederland niet schijnt in de winter en je toe bent aan wat warmte, is Thailand zeker een aanrader om te bezoeken.

Thailand vakantie boeken:

Thailand reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Weer in Thailand  Compleet verzorgd  Relatief duur Weer in Thailand
Bouwstenen Weer in Thailand  Samenstellen  Kan duur zijn Weer in Thailand
Vliegtickets Weer in Thailand  Vergelijken  Meer werk
Hotels Weer in Thailand  Aanbiedingen  Meer werk

Meer informatie:

Weer in Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *