Vlucht Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Vlucht Thailand

Betaalbare vluchten naar Thailand.

Vlucht ThailandHoewel Thailand niet naast de deur ligt, kan men aan het aantal vluchten per dag merken dat het een zeer geliefde vakantiebestemming is. Wat prijs van een vlucht Thailand betreft, hoeft u het tegenwoordig zeker niet voor te laten (vlucht Thailand informatie). De vluchten zijn tegenwoordig veelal:

  • rechtstreeks
  • goedkoop
  • veel verschillende luchtvaartmaatschappijen

Indien je van plan bent om een prachtige reis naar Thailand te maken dan zijn er ook mogelijkheden genoeg om een samengestelde reis te boeken, het zelf uitzoeken van goedkope vliegtickets maar ook kan je een georganiseerde reis (all in) boeken naar Thailand (vlucht Thailand informatie). Bekijk hieronder meer informatie over de vlucht naar Thailand, de gemiddelde prijs en heb je de mogelijkheid om direct een eigen vlucht te boeken naar Thailand.

Bekijk hier de vlucht naar Thailand aanbiedingen >>

Vlucht Thailand:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
Vliegtickets boeken Vlucht Thailand  Besparen  Regelwerk Vlucht Thailand

Vlucht Thailand, informatie:Vlucht Thailand

KLM heeft op zijn minst 1 rechtstreekse vlucht per dag van Amsterdam naar Bangkok. Hoewel het meestal zeer aangenaam is om geen tussenstop te hebben, merk je dit dikwijls ook aan de prijs. Over het algemeen is een rechtstreekse vlucht Thailand iets duurder dan een vlucht met 1 of meerdere overstappen. Het is ook mogelijk om van Rotterdam naar Bangkok te vliegen met Turkish Airlines (vlucht Thailand informatie). Echter, als u Amsterdam als opstap plek kiest, heeft u keuze uit een diversiteit aan luchtvaartmaatschappijen en verschillende vertrek en aankomsttijden. Behalve Bangkok, kunt u natuurlijk ook naar andere bestemmingen in Thailand als Phuket en Koi Samui vliegen. De gemiddelde vliegticketprijzen naar Bangkok zullen ongeveer tussen de 600-700 EUR liggen met hier en daar een goedkope uitschieter van onder de 600 EUR.

Een rechtstreekse vlucht Thailand is een kleine 11 uur vliegen. Het tijdverschil met het land is echter slechts 5 uur gedurende zomertijd en 6 uur in wintertijd. U legt hierbij maar liefst een afstand af van ongeveer 9400 kilometers (vlucht Thailand informatie).

Bekijk hier de vluchten Thailand aanbiedingen >>

Als u op Bangkok vliegt, komt u waarschijnlijk aan op de luchthaven Suvarnabhumi, de belangrijkste luchthaven van Thailand en één van de drukste ter wereld. Vergeet niet, op de luchthaven, uw gratis toerist inter sim kaartje op te halen, waarbij u geheel gratis 20MB aan internet krijgt. Dit is handig om contact te houden met het thuisfront. De Luchthaven ligt ongeveer 30 kilometer ten oosten van Bangkok (vlucht Thailand informatie). De stad is gemakkelijk te bereiken met een hoge snelheidstrein. Natuurlijk kunt u ook een taxi nemen. Neemt u echter een taxi bij de officiële taxistandplaats en spreek van te voren een prijs af.

Meer informatie over Thailand en rondreizen:

Vlucht Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *