Vliegen naar Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Vliegen naar Thailand

Vliegen naar Thailand, informatie en handige weetjes over het vliegen naar Thailand en rondreistips.

Vliegen naar ThailandVliegen naar Thailand doe je over het algemeen vanaf Amsterdam. Vanaf Amsterdam kan je met verschillende vliegmaatschappijen vliegen naar Bangkok. Er vliegt echter maar één rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam en dit is met KLM. KLM behoort niet tot de meest voordeligste vliegmaatschappijen, maar vliegt wel binnen 12 uur naar Bangkok (vliegen naar Thailand informatie). De prijs voor een vliegticket met KLM is heel erg afhankelijk van de periode waarin je de ticket koopt. Een rechtstreekse ticket kost tussen de € 700 en € 800. Dit bedrag kan verder stijgen als je een ticket op het laatste moment koopt. Er zijn ook nog andere opties om mee te vliegen. Qatar Airways is al jaren een populaire keuze (vliegen naar Thailand informatie). Vanaf Amsterdam kan je al voor € 500 retour vliegen. Je vliegt alleen wel met een overstap. De tijd van de overstap kan per datum en vertrektijdstip variëren. De heenreis kan met Qatar in 15 uur en de terugreis in 16 uur. Klik op onderstaande link om de mooiste rondreizen voor Thailand te bekijken.

Bekijk hier meer over rondreizen naar Thailand >>

Vliegen naar Thailand:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
Vliegtickets boeken Vliegen naar Thailand  Besparen  Regelwerk Vliegen naar Thailand

Vliegen naar Thailand:

Vliegen naar Koh Samui.
Als je alleen voor een strandvakantie gaat naar Thailand, dan kan je ook een vlucht boeken richting Koh Samui. Deze vlucht is een stuk duurder, dan alleen naar Bangkok vliegen. Het is soms voordeliger om eerst een paar dagen naar Bangkok te gaan. Je kan vanuit Bangkok vervolgens voor € 70 een binnenlandse vlucht boeken. Of je kan voor € 30 de boot nemen en binnen 11 uur naar Koh Samui varen. Natuurlijk is vliegen ook een optie dit doe je vaak met één of twee tussenstops (vliegen naar Thailand informatie). Bij twee tussenstops stop je onderweg en nog een keer in Bangkok voordat je naar Koh Samui vliegt. KLM vliegt met één tussenstop in Bangkok richting Koh Samui. Als je met de Emirates of China Airlines vliegt dan maak je vaak twee tussenstops (vliegen naar Thailand informatie).

Bekijk hier meer over reizen naar Thailand >>

Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Thailand?
Als je gaat vliegen naar Thailand, dan kan je flink wat geld besparen door de verschillende vliegmaatschappijen te vergelijken. Vanaf Amsterdam vertrekken o.a. de volgende maatschappijen naar Thailand:

 • Vliegen naar ThailandEtihad Airways
 • China Southern Airlines
 • Qatar Airways
 • China Airlines
 • Malaysia Airlines
 • Egyptair
 • Royal Jordanian
 • Aeroflot
 • KLM
 • British Airways
 • Austrian Airways
 • Turkish Airlines

Wanneer je van plan bent om een mooie reis naar Thailand te boeken dan kan je aan de rechterkant van onze website meer informatie terugvinden. Een mooie reis maken naar Thailand dat kan op diverse manieren zo kan je zelf natuurlijk (zie boven) een vliegticket boeken maar ook kan je een georganiseerde reis naar Thailand boeken (vliegen naar Thailand informatie), of een combinatie door bijvoorbeeld zelf een vlucht te boeken en dan de reis compleet te maken aan de hand van de welbekende bouwstenen (vliegen naar Thailand tip). Klik op één van de links om meer informatie te weten te komen over reizen naar Thailand en de actuele bijbehorende prijzen.

Bekijk hier alles over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over Thailand:

Vliegen naar Thailand
2.8 (55%) 8 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *