Vakantie Thailand

Lees hier verder over Thailand vakanties ->

Vakantie Thailand

Vakantie in Thailand boeken? Rondreis en vakantieinformatie voor Thailand is hieronder terug te vinden.

Vakantie ThailandThailand is een prachtig land om op vakantie te gaan. Je moet je wel goed voorbereiden. Thailand heeft een geweldige natuurschoon, prachtige gebouwen. vooral in de hoofdstad Bangkok. De mensen zijn er arm maar allemaal even vriendelijk. Toch is het niet verstandig om er ieder seizoen naar toe te gaan. Thailand kent drie seizoenen. Het kent de zomer, de moesson en de winter. Je hoeft je niet te laten afschrikken voor wat betreft de temperatuur (vakantie Thailand informatie). Het is het hele jaar door er erg warm. Toch kan je betere niet naar Thailand gaan in de moessontijd en in de zomer.

Het is ook mogelijk om een mooie rondreis te gaan maken door Thailand, dit zorgt natuurlijk ook voor een prachtige vakantie. Er zijn tal van mogelijkheden om een mooie vakantie te doorbrengen op Thailand (vakantie Thailand informatie), bijvoorbeeld een geheel verzorgde reis, maar ook is het mogelijk om zelf een vliegticket te boeken en aan de hand van bouwstenen een eigen vakantie samen te stellen, dit wordt ook vaak gedaan.

Bekijk hier alles over een vakanties in Thailand >>

Vakantie Thailand, enkele leuke weetjes:

Vakantie ThailandDe Moesson
In de moessontijd valt er dagelijks een zeer grote hoeveelheid regen. Het zijn dagelijks buien die vrij kort duren, maar als de regen ophoudt, dan wordt het door de warmte zeer vochtig. Het is de vochtigheid die ons de nek omdoet. Daar kunnen we niet tegen. In het zuiden valt er gemiddeld 2000 mm regen per jaar en in het zuidwesten zelfs 3000 tot 5000 mm. Dat is een zeer grote hoeveelheid.


Zomer

In de zomer is het voor ons westerlingen veel te warm. Het is niet alleen de warmte maar ook natuurlijk weer die extra vochtigheid. April wordt zeker niet aangeraden omdat dat de warmste maand van Thailand is (vakantie Thailand informatie).

Winter
In de winter is het voor ons de beste tijd om een vakantie in Thailand door te brengen. Dan is de temperatuur ook nog altijd zo’n 30 graden maar de luchtvochtigheid is dan een stuk minder. Dan is het voor ons aangenamer om er te vertoeven (vakantie Thailand informatie).

Vakantie Thailand tips:

Vakantie ThailandDe reis
Wanneer je tijdens deze periode een reis naar Thailand boekt kan je verschillende dingen ondernemen. Zo bestaat de mogelijkheid voor het hebben van een strandvakantie. Dat is mogelijk, want er zijn gebieden met prachtige zandstranden met geweldige hotels om er te verblijven (vakantie Thailand informatie). Ook de sportmogelijkheden zijn er groot. Het houden van groepsreizen en het bezichtigen van vele mooie bezienswaardigheden is een aanrader. Wat ook zeker op je verlanglijstje moet staan is een
bezoek aan een wildpark (vakantie Thailand informatie). Hierbij ga je, onder begeleiding, in groepsverband door een wildpark trekken. Je ziet er zeer veel en de overnachting vindt er plaats in hutjes in het park. Je hoort s’nachts de geluiden van de wilde dieren. Wat denk je van een jungletocht? Dat is ook een geweldige gebeurtenis.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Vakantie Thailand boeken:

Vakantie Thailand:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Thailand Vakantie Thailand  Compleet verzorgd  Relatief duur Vakantie Thailand tips
Bouwstenen Thailand Vakantie Thailand  Eigen excursies  Kan duur zijn Vakantie Thailand tips
Vliegtickets boeken Vakantie Thailand  Prijs vergelijk  Meer werk Vakantie Thailand tips
Hotels vergelijken Vakantie Thailand  Prijs vergelijk  Meer werk Vakantie Thailand tips

Meer informatie over vakanties in Thailand:

Vakantie Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *