Vakantie Thailand tips

Lees hier verder over vakanties in Thailand ->

Vakantie Thailand tips

Tips voor het reizen naar Thailand. Bekijk hieronder meer informatie over rondreizen door Thailand, mooie foto’s en meer leuke weetjes over vakanties in Thailand.

Vakantie Thailand tipsThailand is een prachtig land om op vakantie te gaan. Je kan er praktisch alles doen wat je tijdens een vakantie wilt doen. Er is voor een ieder van ons altijd wel dat wat je graag doet. De een houdt van een strandvakantie en de ander weer van groepsreizen of individuele reizen. Het is er allemaal mogelijk. Wanneer je een strandvakantie wilt boeken is dat mogelijk. Er zijn hele mooie badplaatsen met geweldige stranden. Ook steden bezoeken en de mooie gebouwen bewonderen behoort tot de mogelijkheden (vakantie Thailand tips). Er zijn een aantal belangrijke punten waar je zeker rekening mee moet houden als je een reis naar Thailand boekt (vakantie Thailand tips).

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Vakantie Thailand tips:

Vakantie Thailand tipsTips
Op de eerste plaats is de tijd wanneer je naar Thailand wilt gaan belangrijk. Tijdens de zomermaanden is het er voor ons te warm en te vochtig. Ook de moessontijd is niet geschikt. De beste tijd voor ons om de reis te boeken is tijdens de wintertijd.
Je moet, indien je kan, zeker een bezoek brengen aan Bangkok de hoofdstad. Het is er eg druk en smerig maar de gebouwen zijn er prachtig. Je moet het een keer gezien hebben als je in de omgeving bent (vakantie Thailand tips).

Kijk goed uit in het verkeer. Een Thai is een slechte bestuurder. Men moet er links rijden maar als het uitkomt, rijdt men er rechts. Een Thai is niet bang om te sterven wat merkbaar is, ook in het verkeer. Er gebeuren veel ongelukken.

De temperatuur in Thailand is hoog. Zorg altijd voor een goed hoofddeksel. Smeer je met een vaste regelmaat in.

  • Vakantie Thailand tipsDe elektriciteit is 220 Volt 50 Hz. Je kan er ronde en platte stekkers gebruiken.
  • Zorg er voor dat je de juiste inentingen hebt gehad voor je naar Thailand afreist. Ook voor malaria als u in de buurt komt van Laos, Cambodja en Birma. Smeer je regelmatig in tegen muggen.
  • Zorg er voor dat je goede middeltjes bij je hebt tegen diarree.
  • Je hebt een geldig paspoort nodig. Als toerist mag je 30 dagen in Thailand verblijven daarna heb je een visum nodig.
  • Zorg dat je wegblijft van drugs of illegaal gokken. De straffen zijn er zeer hoog. De gevangenissen zijn er zeer slecht. Neem daarom nooit een pakje van een ander mee.

Bekijk hier de tips voor een vakantie in Thailand >>

Bekijk aan de rechterkant van onze website nog meer handige tips voor het reizen (vakantie Thailand tips), het vakantie vieren en het rondreizen van en naar Thailand. Wanneer je zelf een goede tip hebt voor onze lezers dan kan je hieronder het formulier invullen.

Vakantie Thailand boeken:

Thailand vakantie:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis door Thailand Vakantie Thailand tips  Compleet verzorgd  Relatief duur Vakantie Thailand tips
Bouwstenen samenstellen Vakantie Thailand tips  Eigen excursies  Kan duur zijn Vakantie Thailand tips
Vliegtickets boeken Vakantie Thailand tips  Prijs vergelijk  Meer werk
Hotels vergelijken Vakantie Thailand tips  Prijs vergelijk  Meer werk

Vakantie Thailand boeken:

Boek een mooie vakantie of een rondreis door Thailand. Kijk hieronder meer informatie over Thailand terug, bijvoorbeeld over Kanchanaburi, de kaart, Jomtien, inentingen, hotels en meer hoogtepunten. Klik op onderstaande link om de reizen te bekijken voor Thailand.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Weetjes en meer informatie over vakanties in Thailand:

Vakantie Thailand tips
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *