Vakantie Thailand 2017

Lees hier verder over Thailand vakanties in 2017 ->

Vakantie Thailand 2017

Vakantie Thailand 2017, alles over het maken van een mooie reis naar Thailand in 2017.
Vakantie Thailand 2017Thailand is een ontzettend populair vakantieland. Het wordt ook wel ‘land van de glimlach’ genoemd vanwege de uitermate hartelijke bevolking met hun eeuwig vriendelijke lach. Veel toeristen gebruiken Bangkok (de hoofdstad van Thailand) als springplank om een backpack-tocht te houden in het land zelf, plus enkele omringende landen. Het land is echter dusdanig uniek en gevarieerd dat een vakantie alleen in Thailand ook een onvergetelijke ervaring zou moeten opleveren. (Vakantie Thailand 2017)

Bekijk hieronder nog veel meer informatie over het boeken van een vakantie naar Thailand in 2017, veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.

Bekijk hier meer over vakanties in Thailand 2017 >>

Vakantie Thailand 2017:

In grote hoofdlijnen is Thailand voor de vakantieganger in drie etappes te verdelen waar de meeste toeristen kiezen voor een combinatie van alle drie. Veelal worden de eerste twee ‘beloond’ met het lekker nagenieten op punt drie;

  • De bruisende metropool Bangkok met haar vele shoppingcentra en bezienswaardigheden
  • Vakantie Thailand 2017Het noorden en oosten van het land waar een jungle trektocht kan beleven met of zonder overnachtingen
  • Het zuiden en omringende eilanden met haar prachtige sprookjesachtige witte stranden
  • Overal waar je ook komt in Thailand zie je in ieder geval veel glimmende tempels en rondscheurende tuk-tuks.

Thailand staat ook bekend om haar verrukkelijke eten en dat doen de Thai dan ook de hele dag door. Niet zoals wij dat gewend zijn in drie grote porties per dag, maar liever in kleinere porties over de dag verspreid. Jarenlang al is Thailand de grootste rijstproducent van Zuidoost-Azië en ook veel vruchten en groenten worden er volop in het land geproduceerd. Het Thaise eten is dan ook waanzinnig goedkoop, vooral naar westerse maatstaven. Natuurlijk kunnen de exotische kruiden ook niet ontbreken om het geheel wat op te spicen en zo krijg je één van ‘s werelds heerlijkste keukens op aarde. (Vakantie Thailand 2017)

Het Thaise volk is een erg nationalistisch en trots volk. Het is dan ook het enige land in de regio die niet overheerst is geweest door een Westers land met koloniale aspiraties. Thailand is een democratie, maar het meest wordt er geluisterd naar de koning. De Thai verdragen dan ook absoluut geen enkele kritiek op dat punt en al zeker niet van buitenlanders. Er staan grote straffen op het beledigen van het koningshuis!

Bekijk hier de rondreizen in Thailand voor 2017 >>

Meer informatie:

Vakantie Thailand 2017
Rate this post