Vakantie naar Thailand

Vakantie naar Thailand boeken? Wat is er allemaal te bewonderen?

Vakantie naar ThailandThailand is het land waar er jaarlijks zo’n 18.000 Nederlanders naar toe gaan. Het is het drukst bezochte verre land van onze landgenoten. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een prachtig land en het heeft er letterlijk alles om een mooie vakantie te hebben. Het klimaat is er voor grote delen van het jaar goed. De mensen zijn arm maar wel behulpzaam en vriendelijk (vakantie naar Thailand tip). De stranden zijn er prachtig en ook de sport mogelijkheden zijn er voortreffelijk. Ook voor individuele- en groepsreizen door het land zijn er voldoende mogelijkheden. Toch moet je je heel goed voorbereiden als je een reis naar Thailand gaat boeken (vakantie naar Thailand tip). Bekijk hieronder meer leuke informatie over een mooie vakantie boeken naar Thailand, zoals belangrijke punten waar je rekening mee dient te houden etc.

Bekijk hier de vakanties in Thailand >>

Vakantie naar Thailand:

Belangrijke punten waar je rekening mee moet houden.
De voorbereiding is belangrijk. Zo is het tijdstip van grote invloed wanneer je naar Thailand moet gaan. Je moet niet in de warmste periode gaan en ook niet tijdens de regentijd. Het gaat er ook om wat je er wilt gaan doen (vakantie naar Thailand tip). Ga je een strandvakantie houden of wil je een groepsreis of een individuele reis door het land maken. Voor een strandvakantie zijn er genoeg mogelijkheden. Er zijn genoeg plaatsen die prachtige zandstranden hebben. Op veel van deze stranden is het mogelijk om, onder begeleiding van een ervaren duiker, te gaan duiken.

Vakantie naar ThailandBelangrijke punten
De Nederlandse ambassade is gevestigd in Bangkok. Een plaats die je ook een bezoek moet brengen. Het is geen schone stad maar de tempels en andere gebouwen zijn er prachtig (vakantie naar Thailand tip).

  • Het stroomnet is er 220 Volt, 50Hz. Er kunnen platte en ronde stekkers gebruikt worden.
  • Wanneer je naar Thailand gaat is het verstandig je mobiele telefoon mee te nemen. Vervang in Thailand je simkaart met een kaart die je daar aanschaft.
  • In principe is het kraanwater in Thailand te drinken als het uit de kraan komt. Toch wordt het voor ons afgeraden. Het is veiliger om flessen water te kopen (vakantie naar Thailand tip).
  • Als toerist is het toegestaan dat je 30 dagen in Thailand verblijft. Indien je er langer wenst te verblijven moet je een visum aanvragen.

Wanneer je, welke reis dan ook, gaat boeken is het zeer verstandig om te kijken welke inentingen je moet hebben. Daar kan de huisarts je raad bij geven. Heb je niet de juiste inentingen en word je gestoken of gebeten door een insect kan dat nare gevolgen hebben. Zorg dus, als je de reis naar Thailand maakt, dat je je goed laat voorlichten van wat allemaal kan, moet en mag (vakantie naar Thailand tip).

Bekijk hier de vakantie naar Thailand informatie >>

Vakantie naar Thailand boeken:

Hieronder is het mogelijk om een vakantie naar Thailand te boeken, bekijk de mogelijkheden en de actuele prijzen door op de groene knoppen te klikken.

Vakantie naar Thailand:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis door Thailand Vakantie naar Thailand  Compleet verzorgd  Relatief duur Vakantie naar Thailand
Bouwstenen samenstellen Vakantie naar Thailand  Eigen excursies  Kan duur zijn Vakantie naar Thailand
Vliegtickets boeken Vakantie naar Thailand  Prijs vergelijk  Meer werk
Hotels vergelijken Vakantie naar Thailand  Prijs vergelijk  Meer werk

Rondreis naar Thailand boeken?

Op zoek naar meer informatie over het boeken van een rondreis door Thailand? Klik dan op onderstaande blauwe link. Je komt bij de specialist terecht op het gebied van Thailand reizen.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer tips en weetjes over Thailand rondreizen en vakanties:

Vakantie naar Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *