Vakantie Koh Samui

Lees hier verder over Thailand ->

Vakantie Koh Samui

Vakantie Koh Samui, boek een mooie vakantie naar het prachtige Koh Samui. De witte stranden, het heerlijke eten en meer wat Koh Samui te bieden heeft.

Vakantie Koh SamuiVakantie Koh Samui is één van de populairste bestemmingen bij toeristen in Thailand. Het eiland staat bekend om toerisme en is voorzien van diverse luxe vijfsterren resorts en spa’s. In Koh Samui kan je niet alleen genieten van heerlijk Thais eten, maar ook van eten uit verschillende wereldkeukens. Het uitgaansleven op Koh Samui is absoluut bruisend met verschillende strandfeesten die doorgaan tot diep in de middag. Achter het drukke strand ligt ook het echte Thaise leven verscholen. Je vind er bijvoorbeeld de bekende voedselstalletjes waar je voor € 5 al een heerlijke maaltijd hebt (vakantie Koh Samui tip). Of je kan een wandeling maken naar één van de vele tempels. De tempels laten je zien dat je in Thailand bent. Hieronder vindt je meer informatie over een vakantie op Koh Samui en heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie te boeken op één van de geweldige resorts op Koh Samui.

Bekijk hier de vakanties Koh Samui >>

Vakantie Koh Samui:

Vakantie Koh SamuiBezienswaardigheden in Koh Samui.
Natuurlijk kan je in Koh Samui genieten van diverse bezienswaardigheden. Denk aan spannende rotsformaties, tempels en boeddha beelden. Je komt het hier allemaal tegen en een bezoek aan één van de bezienswaardigheden maakt je vakantie compleet (vakantie Koh Samui tip). De meeste reizigers sluiten hun rondreis Thailand af met een vakantie Koh Samui. Het vakantie-eiland ligt in het gouden zuiden van Thailand. Vooral tijdens de zomermaanden lopen de temperaturen hier hoog op en kan je genieten van zon, zee en strand (vakantie Koh Samui tip). Wij hebben een aantal bezienswaardigheden geselecteerd die je naast het strand gezien moet hebben:

  • Ang Thong Marine National Park
  • Wat Phra Yai Tempel
  • Moulin Rouge
  • Nam Tok Na Muang watervallen
  • Hin-Ta en Hin-Yai rotsformaties.
  • Chaweng strand

Bekijk hier de Koh Samui vakantiemogelijkheden >>

Vakantie naar Koh Samui:

Reizen naar Koh Samui.
Het is mogelijk om naar Koh Samui te reizen met het vliegtuig of de boot (vakantie Koh Samui tip) Dagelijks gaan er vluchten vanaf Bangkok en Phuket. Een vliegticket vanaf Bangkok kost ongeveer tussen de € 70 en € 100. Vanaf Phuket betaal je tussen de € 50 en € 70 voor een vliegticket naar Koh Samui. Het is ook mogelijk om vanaf Bangkok de boot te nemen. Je bent dan ruim 11 uur onderweg naar het eiland Koh Samui. Voor een ticket met de boot betaal je ongeveer € 32 en ben je dus extra voordelig uit met een vakantie Koh Samui (vakantie Koh Samui tip).

Vakantie Koh Samui:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Koh Samui Vakantie Koh Samui  Compleet verzorgd  Eén reis Vakantie Koh Samui
Bouwstenen Koh Samui Vakantie Koh Samui  Eigen excursies  Kan duur zijn Vakantie Koh Samui
Vliegtickets boeken Vakantie Koh Samui  Prijs vergelijk  Regelwerk
Hotels vergelijken Vakantie Koh Samui  Prijs vergelijk  Regelwerk

Rondreis door Thailand maken?

Wanneer je een rondreis wilt gaan maken door Thailand dan kan je hieronder meer informatie inwinnen over Thailand zelf. Wanneer je een mooie rondreis wilt boeken dan kan je hier op de blauwe link klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Thailand.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over vakanties op Thailand:

Vakantie Koh Samui
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *