Tijdsverschil Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Tijdverschil Thailand, tips en meer leuke informatie.

 

Tijdsverschil ThailandVoor werk of vakantie naar Thailand? De kans op een jetlag is aanwezig. Thailand kent namelijk een tijdverschil met Nederland.

Ga je voor je vakantie of voor het werk naar Thailand, dan is het goed om rekening te houden met een eventuele jetlag. Dit kan veroorzaakt worden door het tijdverschil dat Thailand met Nederland kent. Het is vanwege deze reden goed om te weten hoe groot het tijdverschil is (tijdsverschil Thailand). Daarnaast is het natuurlijk zo – of je nou lekker aan het relaxen bent in het “land van de glimlach”, aan het rondtrekken of aan het werk – dat er altijd een moment is wanneer je even contact wilt hebben met het thuisfront. Ook hiervoor is het goed om rekening te houden met het tijdverschil. Je wilt immers niet iemand midden in de nacht wakker bellen (tijdsverschil Thailand).

Bekijk hieronder meer informatie over het tijdsverschil dat Thailand heeft ten opzichte van bijvoorbeeld Nederland.

Tijdsverschil Thailand:

Tijdsverschil ThailandHet tijdverschil met Nederland of België hangt af van de periode waarin je op reis bent. Dit heeft eigenlijk niets met Thailand te maken, maar met ons eigen land. In Europa kennen we namelijk een zomer- en een wintertijd. In de zomer kunnen we hierdoor in de avond een uurtje langer genieten van het licht. Hier staat dan weer tegenover dat we ook pas een uurtje later van de eerste zonnestralen van de dag kunnen genieten.

Thailand kent geen zomer- en wintertijd. Dit houdt in dat wanneer het bij ons zomer is we een uur minder tijdverschil hebben met Thailand. Het tijdverschil met Thailand is in onze zomer vijf uur. Het is dan dus iets makkelijk om contact op te nemen met het thuisfront (tijdsverschil Thailand). In de wintertijd bedraagt het tijdverschil tussen Nederland en Thailand zes uur. De kans op een jetlag is in onze wintertijd dus iets groter. Desalniettemin, valt het tijdverschil dus mee en zal de jetlag niet lang duren (tijdsverschil Thailand). Ook valt er prima met het thuisfront te communiceren.

Beste reistijd Thailand:

Van plan om naar Thailand te gaan en wil je de beste reistijd te weten komen voor Thailand (beste reistijd Thailand), dan is het verstandig om op het internet alle informatie in te winnen. Veel plezier met het uitzoeken van de informatie en eventueel een mooie reis.

Meer informatie:

Tijdsverschil Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *