Ticket Bangkok

Lees hier verder over Thailand ->

Ticket Bangkok

Ticket Bangkok, boek een ticket naar Thailand Bangkok.

Ticket BangkokAls je een reis gaat maken naar Thailand, dan is een ticket Bangkok je duurste uitgave. Het is dus slim om goed te gaan vergelijken waar jouw vliegticket precies het voordeligste is. Je kan soms wel tweehonderd euro of meer besparen door met een andere vliegmaatschappij te vliegen. Vanaf Amsterdam vliegen er tientallen maatschappijen richting Bangkok. Van alle maatschappijen vliegt alleen KLM rechtstreeks (Ticket Bangkok tip). Je bespaart met een rechtstreekse vlucht minimaal twee uur vliegtijd. Een KLM vliegticket is al snel € 200 tot € 300 duurder, dan de concurrent. Hier staat wel een snelle vliegtijd tegenover. Het is natuurlijk afhankelijk wat je ervoor overhebt. Voor € 200 per persoon kan je natuurlijk ook een aantal leuke activiteiten in Bangkok ondernemen (Ticket Bangkok tip).

Bekijk hier de tickets voor Bangkok >>

Ticket Bangkok:

Ticket BangkokDe voordeligste vliegtickets naar Bangkok.
Een ticket Bangkok kan je al boeken vanaf € 500. Je hebt dan wel een vliegticket met overstap. De prijs van het vliegticket is soms ook bepalend voor de tijd die je moet wachten op het vliegveld. Verschillende reizigers stellen het op prijs dat ze een transfertijd hebben. Ze kunnen zo op een lange vlucht even de benen strekken, zonder dat ze verplicht 12 uur lang achter elkaar in het vliegtuig moeten zitten. Er zijn verschillende vliegmaatschappijen met goedkope tickets Bangkok (Ticket Bangkok informatie). Als je voordelig uit wilt zijn dan kan je het beste vanaf Amsterdam de volgende maatschappijen vergelijken:

  • Aeroflot
  • Etihad Airways
  • Qatar Airways
  • China Southern Airlines
  • China Airlines

Vliegtijd naar Bangkok.
Een veel gestelde vraag is wat nu eigenlijk de vliegtijd naar Bangkok is? Dit is dus heel erg afhankelijk van het soort ticket Bangkok dat je boekt. De snelste vliegtijd is KLM met een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. In iets minder dan 11 uur vlieg je richting Bangkok (Ticket Bangkok tip). Terug doe je er iets langer over met 12 uur. Als je een overstap neemt dan vlieg je soms in 14 a 15 uur heen en terug in 16 a 17 uur. Uiteraard zijn er ook vliegmaatschappijen met een transfer die er langer over doet.

Bekijk hier de ticket naar Bangkok en aanbiedingen >>

Ticket Bangkok boeken:

Bangkok reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Bangkok Ticket Bangkok goedkoop  Compleet verzorgd  Afwijking lastig Ticket Bangkok boeken
Bouwstenen Bangkok Ticket Bangkok  Zelf excursies  Kan duur zijn Ticket Bangkok goedkoop
Vliegtickets Bangkok Ticket Bangkok  Prijs vergelijk  Meer werk Ticket Bangkok goedkoop
Hotels Bangkok Ticket Bangkok  Prijs vergelijk  Meer werk Ticket Bangkok goedkoopste

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Thailand:

Ticket Bangkok
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *