Thailand tips

Lees hier verder over Thailand ->

Thailand tips

Thailand tips, bekijk hieronder meer tips voor het maken van een reis naar Thailand.
Thailand tipsVoor het eerst op reis naar Thailand? Thailand, het land van de eeuwenoude tempels en exotische plaatsen (Thailand tips), biedt niet alleen zon en cultuur maar ook prachtige natuur. Het is belangrijk als men naar Thailand reist om een aantal tips in het achterhoofd te houden en voldoende voorbereid te zijn (Thailand tips). Zeker omdat het klimaat zo verschillend is van ons klimaat. Ook de gebruiken en gewoontes kunnen totaal verschillend zijn met de onze.

Thailand tips Bangkok:

Zo zijn er eigenlijk tal van goede tips te geven wanneer je van plan bent om een mooie reis door Thailand te maken (Thailand tips), zo kan je bijvoorbeeld beginnen om vanuit Bangkok te gaan reizen, bijvoorbeeld met de trein naar het noorden (Chiang Mai / Kanchanaburi) en vanuit daar of vanuit Bangkok naar één van de eilanden te gaan, te denken aan Phuket of Koh Samui (Thailand Thailand tipstips). Een mooie reis kan natuurlijk mooi afgesloten worden met een heerlijke strandvakantie op één van de geweldige eilanden.
Wanneer je van plan bent om een mooie reis te maken door het bijzondere Thailand is het absoluut de moeite waard om excursies te gaan boeken.

Thailand tips:

Thailand tips: Waar moet men allemaal rekening mee houden voor het vertrek naar Thailand?

  • Plan je reis zorgvuldig of laat deze samenstellen door experts
  • Visum: Kijk na waar je een visum kan halen of bekomen.
  • Internationale reispas: Check of je internationale reispas nog meer dan 6 maand geldig is
  • Vliegtickets: Zijn je vliegtickets in orde? Is de data voor afreis voldoende duidelijk?
  • Inentingen: Zijn al je inentingen in orde zoals hepatitis A+B of je vaccinatie tegen tetanus

Thailand tipsThailand tips: In Thailand zelf?

  • Vermijd het drinken van kraantjeswater om diarree te voorkomen. Check steeds bij aankoop van flesjes water of deze goed gesloten zijn en niet opnieuw zijn bijgevuld
  • Vermijd ook rauwe groenten
  • Goed insmeren: Thailand heeft een tropisch klimaat en voor ons toeristen is er dan ook de boodschap om goed in te smeren met zonnemelk met hoge factor en steeds voldoende water te drinken om uitdroging te vermijden
  • DEET gebruiken om muggenbeten te voorkomen: Het is aangeraden om steeds een muggenmelk met DEET te gebruiken. Dit om te vermijden dat men zo kunnen besmet worden met Dengue-koorts of malaria. Indien u naar malaria gebieden reist is het ook aan te raden om malariapillen te gebruiken.

Thailand tips backpacken:

Voor wie graag wilt backpacken door Thailand zijn er ook vele mogelijkheden om dit te doen, zo kan je natuurlijk met een rugzak door Thailand gaan crossen (Thailand tips). Kan je van te voren hotels of een ander soort overnachting boeken maar je kunt het ook daar te plekke proberen, misschien dat het wat goedkoper is om het op deze manier te doen. Het backpacken kan een onvergetelijke ervaring worden door Thailand, er is namelijk ontzettend veel te bewonderen.

Bekijk hier meer over een rondreis Thailand >>

Thailand tips vakantie boeken:

Thailand reistips:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis tips Thailand tips  Compleet verzorgd  Afwijking lastig Thailand tips
Bouwstenen tips Thailand tips  Zelf excursies  Kan duur zijn Thailand tips
Vliegtickets tips Thailand tips  Prijs vergelijk  Meer werk
Hotels tips Thailand tips  Prijs vergelijk  Meer werk

Meer informatie en weetjes over Thailand en tips:

Thailand tips
1 (20%) 4 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *