Thailand Koh Samui

Lees hier verder over Thailand en Koh Samui ->

Thailand Koh Samui

Thailand Koh Samui, boek een geweldige reis naar het eiland Koh Samui!
Thailand Koh SamuiKoh Samui is één van de populairste vakantie eilanden van Thailand en ligt ongeveer 500 km ten zuiden van Bangkok. Het is het derde grootste eiland van Thailand na Phuket en Ko Chang. Het biedt de zonnezoeker vele mooie stranden waarvan Chaweng en Lamai het drukst bezocht zijn. Aan de oost- en noord- kust zijn steeds meer grote resorts verschenen die de vakantieganger van alle luxe voorzien (Thailand Koh Samui informatie). Toch biedt het binnenland van Koh Samui nog ongerepte stukken natuur met prachtige watervallen en de mogelijkheid tot rustigere wandelingen.

Thailand Koh SamuiThailand Koh Samui:

Het eiland wordt goed onderhouden, gezien het een grote toeristische trekpleister is en dus ook een grote bron van inkomsten. Het trekt mensen van over de hele wereld aan en biedt zijn gasten parelwitte stranden, luxueuze resorts, een hoog aangeschreven internationale keuken, spa’s met massage’s op het strand en exuberante feestjes die in de vroege namiddag starten op een zonovergoten strand met een cocktail in de hand (Thailand Koh Samui informatie).

Thailand Koh SamuiEen niet te missen ervaring is een mini cruise naar het Ang Thong National Marine Park. Dit is een eilandengroep op minder dan twee uur van Koh Samui. Het bestaat uit een totaal van 42 eilanden. Vroeger was dit gebied geliefd bij piraten om hun buit op te slaan in de talrijke verstopte grotten die de eilanden te bieden hebben. Na de piraterij heeft de Thaise marine hier zijn trainingsbasis gevestigd (Thailand Koh Samui informatie). Vandaar ook de naam Marine Park. Sinds de jaren tachtig is Ang Thong een beschermd natuurgebied. Het is met zijn grootte van ongeveer 100 vierkante kilometer het tweede grootse natuurpark van heel Thailand.

Bekijk hier meer informatie over Koh Samui en Thailand >>

Thailand Koh Samui vakantie:

Het azuurblauwe water rond de eilanden herbergt een ongelooflijke variëteit aan onderwaterleven, van de meest kleurrijke vissen tot dolfijnen (Thailand Koh Samui informatie). De stranden zijn parelwit en zijn omringd door palmbomen. In de dichtbegroeide oerwouden wonen onder andere makaken, leguanen en pythons. De beste maanden voor een bezoek aan dit park zijn februari, maart en april (Thailand Koh Samui informatie). In november en december is het park gesloten.

Voor wie een geweldige reis naar het eiland Koh Samui wilt maken dan is het leuk om flink wat foto’s daar te maken (Thailand Koh Samui informatie), het is een geweldige omgeving en er is veel te doen. Tevens zijn er tal van mooie parken waar je naartoe zou kunnen gaan om eens lekker uit te rusten.

Koh Samui reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Thailand Koh Samui  Alles geregeld  Eén mogelijkheid Thailand Koh Samui
Bouwstenen Thailand Koh Samui vakantie  Samenstellen  Veel regelwerk Thailand Koh Samui vakantie
Vliegtickets Thailand Koh Samui vakantie  Vergelijken  Alles nog regelen
Hotels Thailand Koh Samui  Aanbiedingen Alles nog regelen

Rondreis Thailand:

Maak een fantastische rondreis door Thailand en geniet van de mooie omgeving, de cultuur en het eten! Veel plezier met het uitzoeken van een geweldige rondreis door Thailand.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Tips en meer informatie over een rondreis door Thailand:

Thailand Koh Samui
1.3 (25%) 4 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *