Thailand kaart

Lees hier verder over Thailand ->

Thailand kaart

Thailand kaart, waar ligt Thailand en meer informatie.

Thailand kaart
Bron: Google maps

Thailand (tot 1939 Siam genaamd) is een prachtig land gelegen in Azië. Met een beetje fantasie lijkt dit land op de kop van een olifant. Ten westen ervan ligt Myanmar. Ten oosten grenst Thailand aan Laos en Cambodja. Een bekend punt in het noorden is de zogeheten Gouden Driehoek, het drielandenpunt met Laos en Myanmar, dat zich kenmerkt door een omgeving van bergen met vele teakbomen en rivieren. Ten zuiden van Thailand ligt Maleisië. Om de meest zuidelijke en geografisch gezien smalle punt (slurf van de olifant) wordt dit deel van Thailand begrenst door de wateren van de Andamanse Zee in het westen, en de Golf van Thailand ten oosten ervan. Adembenemende stranden en tropische wouden kenmerken dit gebied. Pattaya is een bekende badplaats in dit gebied.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Thailand kaart, informatie over de eilanden:

Dan zijn er nog de vele kleine en grote eilanden die tot het Koninkrijk Thailand behoren (Thailand kaart informatie). Bekijk hieronder enkele eilanden van Thailand. Wanneer je van plan bent om naar één van de eilanden te gaan dan kan je op één van de links klikken om een reis naar één van de eilanden van Thailand te boeken.
Van een aantal ervan heeft u vast wel eens gehoord:
• Phuket
• Koh Phi Phi
• Koh Lipe
• Koh Samui
• Koh Tao
• Koh Phangan
• Koh Chang en
• Koh Samet

Thailand kaart bezienswaardigheden:

Phuket is veruit het bekendste eiland en wordt jaarlijks door vele toeristen bezocht. Het land heeft bijna 68 miljoen inwoners. Een groot deel daarvan spreekt redelijk Engels.
De hoofdstad is Bangkok (Thailand kaart informatie). Daar is zoveel te zien, dat u waarschijnlijk ogen en oren te kort zult komen. Drijvende markten in onder andere de Chao Phraya rivier en de nachtmarkten waar plaatselijke handelaren hun waren tegen gunstige prijzen aan de man proberen te brengen, zijn een bezoekje meer dan waard (Thailand kaart informatie). De tempels en paleizen, waaronder de tempel van de smaragden van Boeddha en het Koninklijk Paleis zijn zomaar twee culturele bezienswaardigheden, die u gezien moet hebben (Thailand kaart informatie).
Vanuit Bangkok is het redelijk makkelijk om dit land verder te ontdekken. De infrastructuur is goed. Twee uur rijden in noordelijke richting van Bangkok, ligt de voormalige hoofdstad Ayutthaya. Ondanks de verwoestingen door het Birmese leger in 1767, zijn er nog vele tempels en Boeddhabeelden bewaard gebleven (Thailand kaart informatie).
Heb je zelf een tip die je wilt achterlaten op onze website dan kan je hieronder het formulier invullen. Onze lezers zullen je dankbaar zijn! Als je graag een reis wilt boeken of alleen de prijzen te weten wilt komen voor een mooie reis of vakantie naar Thailand dan kan je hieronder enkele leuke tips terugvinden om bijvoorbeeld een eigen reis samen te stellen.
Thailand reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Thailand kaart  Compleet verzorgd  Relatief duur Thailand kaart bezienswaardigheden
Bouwstenen Thailand kaart  Samenstellen  Kan duur zijn Thailand kaart bezienswaardigheden
Vliegtickets Thailand kaart bezienswaardigheden  Vergelijken  Meer werk
Hotels Thailand kaart  Aanbiedingen  Meer werk

Beste reistijd Thailand:

Wat is nou de beste reistijd voor Thailand? Bekijk alle informatie op het internet goed en bekijk de reizen door op één van de links te klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een geweldige rondreis naar Thailand.

Meer informatie over Thailand en reizen door Thailand:

Thailand kaart
1.4 (28%) 10 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *