Thailand informatie

Lees hier verder over Thailand ->

Thailand informatie

Informatie over Thailand.

Thailand informatieThailand is een prachtig land om op vakantie te gaan. Het ligt in Zuidoost Azië en grenst aan Laos, Cambodja, Maleisië en Myanmar ( Birma ). Er is voor iedereen de mogelijkheid om er een perfecte vakantie te hebben. Toch moet je tijdens het boeken wel met verschillende zaken rekening houden. Het is voor de Nederlanders één van populairste vakantie bestemmingen die ver weg gelegen zijn. Er gaan jaarlijks zo’n 18.000 Nederlanders op vakantie. Het is vooral bekend als een mooie strandvakantie en/of een georganiseerde groepsreis (Thailand informatie).

Bekijk hieronder meer informatie over Thailand, het reizen en de gegevens. Tevens heb je de mogelijkheid om een mooie reis naar Thailand te boeken.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Thailand informatie:

Thailand informatieGegevens Thailand
De hoofdstad van Thailand is Bangkok met 8,25 miljoen inwoners. Het heeft een parlementaire democratie. De totale oppervlakte bedraagt 513.120 vierkante kilometer. De vorm van Thailand is langgerekt. De kustlijn bedraagt 3.219 km. Het land heeft 69 miljoen inwoners (Thailand informatie). Er zijn er 75% Thai, 14% chinees en 11 % andere nationaliteiten. De voertaal is Thai terwijl er in de toeristische gebieden behoorlijk Engels wordt gesproken.

Boeken reis
Het is natuurlijk mogelijk om een reis naar Thailand online te boeken. Het beste kunt u hiervoor nog wel steeds de reis boeken bij een erkend reisbureau. U moet namelijk weten wanneer u het beste het land kan bezoeken en wat u in een bepaalde periode kan gaan doen. Zo kun je een reis boeken die langs oude tempels gaat en naar verborgen paradijzen (Thailand informatie). Je kan overnachten in Thaise sfeer en kleine gelegenheden. Je kan ook overnachten in een bergdorp of op drijvende huisjes. U kan hiervoor het beste met reisspecialisten de reis vastzetten die u wilt maken (Thailand informatie).

Thailand informatiePunten om te weten
Het land is een boeddhistisch land. De Nederlandse ambassade is in Bangkok gevestigd. Het tijdsverschil bedraagt 5 of 6 uur. Het stroomnet is 220 Volt, 50Hz. Je kan er ronde en platte stekkers gebruiken. Het is verstandig je mobiele telefoon mee te nemen en als je er bent de simkaart te vervangen door een Thaise simkaart. In Hotels zijn alle rekeningen inclusief (Thailand informatie). Hoewel de waterkwaliteit goed is kan je beter geen kraanwater drinken. Bij een bezoek aan een tempel moeten de knieën en schouders bedekt zijn. Draag katoenen kleding. Een toerist mag maximaal 30 dagen in Thailand verblijven. Voor een langere periode heb je een visum nodig. Je moet zorgen voor een geldig paspoort.

Bekijk hier informatie over Thailand en vakanties >>

Bij terugkomst moet het nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Er zijn veel officiële feestdagen. Wat belangrijk is dat je de juiste inentingen hebt gehad. Vraag dat na bij je huisarts. Dat kan veel narigheid voorkomen als je door een bepaald insect wordt gestoken of gebeten (Thailand informatie). Kijk uit in het verkeer en zeker met drugs. Wordt je met drugs betrapt dan zal je veel zwaarder worden gestraft dan in Nederland.

Kijk alle belangrijke details vooraf goed na. Dan kan je wijs op reis naar Thailand gaan. Heb je zelf een goede tip die je wilt toevoegen aan deze pagina dan kan je hieronder het formulier invullen.

Thailand informatie over vakanties:

Voor wie graag een vakantie wilt boeken kan hieronder meer informatie terugvinden over de mogelijkheden, te denken aan het reizen met bouwstenen, maar ook all in vakanties kan je hieronder terugvinden door op één van de knoppen te klikken.

Thailand vakanties:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Thailand informatie  Compleet verzorgd  Relatief duur Thailand informatie
Bouwstenen Thailand informatie  Samenstellen  Kan duur zijn Thailand informatie
Vliegtickets Thailand informatie  Vergelijken  Meer werk
Hotels Thailand informatie  Aanbiedingen  Meer werk

Thailand rondreis informatie:

Van plan om een mooie rondreis te gaan maken door het bijzondere Thailand en hier meer informatie over te weten komen? Bekijk alle informatie over Thailand rondreizen door op onderstaande link te klikken. Je komt bij de specialist terecht waar je prachtige rondreizen kunt vergelijken en kunt uitzoeken.

Meer rondreis informatie:

Ben je nog in de oriëntatiefase en wil je ook meer informatie inwinnen over andere rondreizen? Hieronder staan enkele reizen opgesomd waar meer informatie over in te winnen is.

  1. Rondreis Lapland
  2. Vakantie Malediven
  3. Vakantie Mexico
  4. Vakantie Lapland
  5. Rondreis Marokko
  6. Rondreis Zweden
  7. Rondreis Canada
  8. Rondreis Noorwegen
  9. Vakantie Hawaii

Heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis!

Meer informatie over reizen door Thailand en vakanties:

Thailand informatie
3 (60%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *