Thailand goede tips

Lees hier verder over Thailand ->

Thailand goede tips

Thailand tips, leuke en goede tips voor Thailand op een rij.
Thailand goede tipsVoor het eerst op reis naar Thailand? Thailand, het land van de eeuwenoude tempels en exotische plaatsen, biedt niet alleen zon en cultuur maar ook prachtige natuur. Het is belangrijk als men naar Thailand reist om een aantal tips in het achterhoofd te houden en voldoende voorbereid te zijn (Thailand goede tips). Zeker omdat het klimaat zo verschillend is van ons klimaat. Ook de gebruiken en gewoontes kunnen totaal verschillend zijn met de onze.
Wanneer je zelf ook goede tips hebt voor het reizen door Thailand of het op vakantie gaan naar Thailand dan kan je hieronder enkele tips achterlaten. Tevens kan je aan de rechterkant van onze website tal van onderwerpen terugvinden om een mooie rondreis of vakantie te kunnen doorbrengen op Thailand (Thailand goede tips).

Thailand goede tips:

Thailand goede tipsThailand tips: Waar moet men allemaal rekening mee houden voor het vertrek naar Thailand?

  • Plan je reis zorgvuldig of laat deze samenstellen door experts
  • Visum: Kijk na waar je een visum kan halen of bekomen.
  • Internationale reispas: Check of je internationale reispas nog meer dan 6 maand geldig is
  • Vliegtickets: Zijn je vliegtickets in orde? Is de data voor afreis voldoende duidelijk? (Thailand goede tips)
  • Inentingen: Zijn al je inentingen in orde zoals hepatitis A+B of je vaccinatie tegen tetanus

Thailand tips: In Thailand zelf?

  • Vermijd het drinken van kraantjeswater om diarree te voorkomen. Check steeds bij aankoop van flesjes water of deze goed gesloten zijn en niet opnieuw zijn bijgevuld (Thailand goede tips)
  • Vermijd ook rauwe groenten
  • Goed insmeren: Thailand heeft een tropisch klimaat en voor ons toeristen is er dan ook de boodschap om goed in te smeren met zonnemelk met hoge factor en steeds voldoende water te drinken om uitdroging te vermijden
  • DEET gebruiken om muggenbeten te voorkomen: Het is aangeraden om steeds een muggenmelk met DEET te gebruiken. Dit om te vermijden dat men zo kunnen besmet worden met Dengue-koorts of malaria. Indien u naar malaria gebieden reist is het ook aan te raden om malariapillen te gebruiken.

Bekijk hier de tips voor Thailand en vakanties >>

Thailand goede tips deel 2:

Wanneer je van plan bent om naar Thailand te gaan dan is het aan te raden om e.e.a. op tijd te regelen, er zijn bepaalde periodes wanneer het een stukje drukker is in Thailand en daardoor kunnen de prijzen ook wat hoger zijn, dit is eigenlijk hetzelfde ten opzichte van andere landen. Ook zorgt het op tijd regelen van de bestemming, de vlucht en andere excursies bijvoorbeeld voor een stukje rust en comfort. Hieronder hebben wij een overzichtje gemaakt waar je terecht kunt voor het boeken van een geweldige rondreis door Thailand.

Thailand reizen:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Thailand goede tips  Compleet verzorgd  Relatief duur Thailand goede tips
Bouwstenen Thailand goede tips  Samenstellen  Kan duur zijn Thailand goede tips
Vliegtickets Thailand goede tips  Vergelijken  Meer werk
Hotels Thailand goede tips  Aanbiedingen  Meer werk

Goede tips Thailand:

Wanneer je van plan bent om te gaan rondreizen door Thailand dan kan het de moeite waard zijn om alle reizen op een rij te zetten, met elkaar te vergelijken en kijken wat de prijzen zijn. Klik op onderstaande blauwe link om de rondreizen voor Thailand te bekijken.

Bekijk hier meer tips voor Thailand en rondreizen >>

Meer informatie en tips voor een rondreis door Thailand:

Thailand goede tips
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *