Thailand eilanden

Lees hier verder over Thailand ->

Thailand eilanden

Thailand eilanden, de mooiste eilanden van Thailand, rondreizen en meer tips.

Reizen door Thailand
Thailand eilandenThailand is een groot en mooi koninkrijk gelegen in Zuidoost-Azië. Het wel bekende koninkrijk staat bekend om veel aantrekkelijke punten. Het is geweldig om door Thailand heen te reizen. De bezichtigingen zijn oneindig. Niemand zal zich vervelen tijdens een rondreis in Thailand. Er is een tropisch klimaat dus er kan heerlijk genoten worden van de stralende zon (Thailand eilanden informatie). Ook de natuur ziet er mooi uit. Van bossen tot stranden met een blauwe zee.

De bevolking van Thailand is erg vriendelijk. Het is dan ook erg gezellig om door de steden heen te lopen (Thailand eilanden informatie). Natuurlijk zoals in elk toeristengebied, proberen mensen je wel allerlei dingen aan te smeren (Thailand eilanden informatie). Maar dat zijn dingen die je moet negeren. De restaurantjes zijn vaak ook gezellig en erg cultureel. Het eten is in de meeste restaurants nog erg lekker ook.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Thailand eilandenThailand eilanden:

Naast het mooie klimaat en de natuur. Zijn er ook verschrikkelijk mooie eilanden om te bezoeken. De meest populaire eilanden liggen in het zuiden. Deze zijn dan ook het leukste om naartoe te reizen (Thailand eilanden informatie). De volgende Thaise eilanden zijn te vinden in het zuiden:

Thailand eilanden:

  • Phuket
  • Koh Phi Phi
  • Koh Lipe
  • Koh Samui
  • Koh Phangan
  • Koh Tao
  • Koh Samet
  • Koh Chang

Elk eiland heeft stuk voor stuk zijn eigen specialiteiten. Ieder eiland heeft in ieder geval het onwijs mooie tropische weer. En natuurlijk zijn overal de zeeën.

Natuurlijk zijn er ook minpunten aan het gebied (Thailand eilanden informatie). Misschien wel de grootste teleurstelling is de horizonvervuiling. Deze wordt veroorzaakt door de groeiende all inclusive resorts die steeds meer voorkomen op de eilanden. Dit gaat uiteraard ten koste van veel natuur. Gelukkig is er nog wel genoeg natuur over om te ontdekken. De resorts zijn meestal gevestigd aan de randen van de eilanden. Dat betekent dat het centrum van de eilanden nog vaak ongerept zijn.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Thailand eilanden vakantie:

Als je graag op vakantie wilt gaan naar één van de prachtige eilanden van Thailand dan kan je hieronder meer informatie terugvinden. Zo kan je op één van de groene knoppen klikken om de actuele aanbiedingen te bekijken.

Eilandvakantie:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Thailand eilanden  Compleet verzorgd  Relatief duur Thailand eilanden
Bouwstenen Thailand eilanden  Samenstellen  Kan duur zijn Thailand eilanden
Vliegtickets Thailand eilanden  Vergelijken  Meer werk
Hotels Thailand eilanden  Aanbiedingen  Meer werk

Meer informatie over het rondreizen door Thailand: Rondreis.net.

Tips en leuke weetjes over rondreizen en vakanties in Thailand:

Thailand eilanden
1 (20%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *