Thailand beach

Lees hier verder over Thailand ->

Thailand beach

Thailand Beach, welke stranden zijn er en welke vakantie zijn er te boeken?

Thailand beachWie denkt aan Thailand denkt voornamelijk aan backpacken, pittoreske dorpjes en lekker eten. Maar je kunt in dit prachtige land ook genieten van een bijzondere strandvakantie. Welke Thailand Beach je ook kiest, je vindt er altijd prachtige stranden, helderblauw tot turquoise water en een bijzondere onderwaterwereld (Thailand beach tip). Ga je naar Thailand? Neem dan je zwemkleding mee en geniet op een van de stranden van Thailand.

Bekijk hier de Thailand en beach informatie en tips >>

Thailand Beach, leuke tips:

Er zijn verschillende stranden te vinden in Thailand. Volgens kenners moet je in ieder geval deze Thailand Beach hebben bezocht:

  • Phuket: Patong Beach en Kata Beach
  • Krabi: Railey Beach
  • Koh Mun Nork: onbewoond eiland
  • Koh Phi Phi Ley: Maya Bay
  • Koh Pha Ngan: Haad Rin
  • Koh Chang: White Sand Beach
  • Koh Samui: Lamai Beach
  • Koh Tao : Sairee Beach
  • Hua Hin: Hua Hin Beach

Thailand beachDit zijn volgens kenners de mooiste stranden van Thailand. Iedere Thailand Beach is ook anders. Zo kun je bijvoorbeeld het beste windsurfen in het laagseizoen op Kata Beach. Wil je lekker feesten en genieten van een bijzondere cocktail terwijl de golven op het strand rollen? Dan kun je kiezen voor Lamai Beach, Haad Rin of Patong Beach (Thailand beach tip). Wil je genieten van een adembenemende omgeving van Maya Bay of Koh Mun Nork. Raily Beach is alleen met een bootje bereikbaar en biedt een prachtige omgeving om te snorkelen en rotsen te beklimmen (Thailand beach tip). Hua Hin Beach is het meest kindvriendelijk: het water is niet diep en zeer helder, waardoor je altijd kunt zien waar je loopt.

Bekijk hier de Beach Thailand vakantie >>

De meeste stranden bieden naast een relaxte sfeer ook restaurantjes en strandtenten waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje (Thailand beach tip). Koh Mun Nork en Raily Beach echter bieden vooral natuur (Thailand beach tip). Ook is het ene strand meer toeristisch dan het anderen. Patong Beach wordt bijvoorbeeld door veel toeristen bezocht en biedt de meest luxe faciliteiten (zoals een massage op het strand), terwijl Kata Beach een veel rustigere sfeer heeft.

Thailand beach, een vakantie naar het strand:

Thailand beach boeken:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis naar het strand Thailand beach  Compleet verzorgd  Relatief duur Thailand beach vakantie
Bouwstenen Thailand strand  Samenstellen  Kan duur zijn Thailand beach vakantie
Vliegtickets Thailand strand  Vergelijken  Meer werk
Hotels Thailand beach vakantie  Aanbiedingen  Meer werk

Thailand strandvakantie:

Van plan om een heerlijke strandvakantie te boeken in Thailand? Klik dan op één van de bovenstaande groene buttons om de vliegtickets, all in reizen, bouwstenen en hotels te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke strandvakantie of rondreis door het bijzondere Thailand.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over reizen en vakanties in Thailand:

Thailand beach
1 (20%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *