Thailand Bangkok

Lees hier verder over Thailand ->

Thailand Bangkok

Bezoek aan Bangkok in Thailand.
Thailand BangkokWanneer je een reis naar Thailand boekt mag een bezoek aan de hoofdstad Bangkok zeker niet ontbreken. Het is een vuile maar prachtige stad die je zeker gezien moet hebben als je er in de buurt bent (Thailand Bangkok tip). De mensen die wonen zijn arm maar allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Wanneer je in Bangkok komt denk je dat je in een andere wereld terecht bent gekomen. De vele gouden paleizen, de hoge porseleinen torens en de drijvende markten. Het is er allemaal.
Hieronder lees je meer interessante informatie over Bangkok.

Thailand Bangkok:

Thailand BangkokTe bezichtigen
Bangkok is verdeeld in 50 unieke wijken. Voor een dagje shoppen is een bezoek aan Pratunam of Siam Square zeker de moeite waard. Bezoek daarbij dan ook de Europees getinte tuinen van Dusit. U weet niet wat u ziet. Het is allemaal zo overweldigend dat je het nooit meer zal vergeten. Ook de beroemde tempels Wat Arun-tempel en de Wat Pho-tempel en het vergulde Koninklijke paleis moet je een bezoek brengen (Thailand Bangkok tip).

Eten
Ook kun je er heerlijk eten in een van de vele eetgelegenheden. Eet eens de heerlijke plakrijst met mango.

Ontstaan van Bangkok
In eerste instantie is Bangkok als klein handelscentrum ontstaan. Vanaf 1850 ontstonden er belangrijke handelsbetrekkingen met Europese steden en Noord Amerika. Tijdens de tweede wereldoorlog werd Bangkok bezet door Japan en gebombardeerd door de geallieerden (Thailand Bangkok tip). De Amerikanen gebruikte de stad als uitvalbasis tijdens de Vietnamoorlog. De Amerikanen investeerden flink is de stad vooral op de infrastructuur. Nadat Amerika zich uit Vietnam terugtrok namen Japanse bedrijven de rol over als belangrijke investeerders. De stad is daarna flink blijven groeien.

Bangkok
De hoofdstad van Thailand telt 8,25 miljoen inwoners en het land heeft een parlementaire democratie (Thailand Bangkok tip). Ondanks dat Bangkok een vuile stad is moet u hem zeker bezoeken. Het heeft zoveel mooie gebouwen en andere bezienswaardigheden dat een bezoek zeker niet mag ontbreken. De voertaal is Thai maar in zo’n toeristische plaats als Bangkok kunt op veel plekken terecht met Engels.

Bekijk hier de Thailand en Bangkok reizen >>

Thailand Bangkok vakantie:

Als je van plan bent om richting Thailand te gaan dan kan je hieronder enkele tips terugvinden om je reis of vakantie compleet te maken. Zo is het mogelijk om de prijzen te vergelijken en alle mogelijkheden naast elkaar te zetten om een geweldige reis vervolgens te kunnen maken.

Thailand – Bangkok:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis naar Thailand Thailand Bangkok  Compleet verzorgd  Relatief duur Thailand Bangkok hotels
Bouwstenen Bangkok Thailand Bangkok  Samenstellen  Kan duur zijn Thailand Bangkok bouwstenen
Vliegtickets naar Bangkok Thailand Bangkok  Vergelijken  Meer werk
Hotels in Bangkok Thailand Bangkok  Aanbiedingen  Meer werk

Meer informatie en weetjes over Thailand reizen:

Thailand Bangkok
2.5 (50%) 6 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *