Thailand backpacken

Lees hier verder over Thailand ->

Thailand backpacken

Het backpacken in Thailand, een mooie backpack rondreis boeken?
Thailand backpackenThailand is een koninkrijk dat zich bevindt in het zuidoosten van Azië. Het wordt niet beschouw als land. Dat komt mede door de grootte en het gebied er omheen. Niet alleen is het vaste land zelf er. Ook heeft Thailand enorm veel eilanden. Thailand heeft een erg bekende naam. Dat komt ook omdat de hoofdstad Bangkok is. Deze stad is ook erg populair bij vele backpackers (Thailand backpacken tip). Het mooie van backpacken is is dat je veel te zien krijgt van Thailand en dat wanneer je wat meer tijd hebt ook misschien wel intenser kan genieten van de cultuur en de natuur dat Thailand bevat.
Bekijk hieronder meer informatie over het backpacken in Thailand, tevens geven we enkele tips wat leuk om te zien is. Wil je jouw ervaring delen met anderen dan kan je hieronder het formulier invullen.

Thailand backpacken:

Thailand backpackenMet backpacken wordt bedoelt dat je met een beperkt aantal spullen op reis gaat (Thailand backpacken tip). Je gaat dus zeker niet voor de luxe hotels en restaurants. Het gaat erom dat je wat van de wereld ziet. Ook is het proeven van verschillende culturen hier van belang. Backpacken in Thailand is een erg verstandige keuze als je het ooit een keer wil doen. Het koninkrijk heeft erg veel verschillende bezichtigingen. Dan gaat het met name om het midden van Thailand en de eilanden in het zuiden (Thailand backpacken tip). De kusten zijn minder leuk om te bezoeken maar zeker wel de moeite waard. Er is een heerlijk tropisch klimaat waar je ultiem kunt genieten van de zon. Even langs het witte strand gaan om een duik te nemen in de warme blauwe zee is dus zeker geen slecht idee. Het enige jammere van de kusten is dat ze erg bebouwd zijn (Thailand backpacken tip). Het uitzicht is in de meeste gevallen verpest met grote hotels en gebouwen.

Bekijk hieronder de eilanden waar je eventueel zou kunnen backpacken, tevens heb je de mogelijkheid om een backpack reis te boeken.

Welke eilanden heeft Thailand waar je zou kunnen backpacken?

  • Phuket
  • Koh Phi Phi
  • Koh Lipe
  • Koh Samui
  • Koh Phangan
  • Koh Tao
  • Koh Samet
  • Koh Chang

Hierboven zie je enkele eilanden die Thailand heeft waar je kunt gaan backpacken, bijvoorbeeld op Koh Samui is er veel te zien.

Dieper het koninkrijk induiken is dus een verstandige keuzen voor de echte backpackers. Hier zul je veel meekrijgen van de Thaise cultuur. De mensen zijn erg aardig en gastvrij. Stoppen in verschillende dorpjes om kennis met hen te maken is daarom erg leuk. In veel gevallen kun je ook een hapje mee eten. Niet te ontbreken tijdens het backpacken in Thailand (Thailand backpacken tip) zijn de mooie natuurgebieden. Er zijn erg mooie landschappen die sterk variëren. Vooral de beboste gebieden zijn erg aantrekkelijk. De mooiste bossen van Thailand zul je in het noorden vinden.

Bekijk hier de backpack informatie voor Thailand >>

Thailand backpacken tips:

Het is natuurlijk waanzinnig om een mooie rondreis te maken door Thailand en zeker wanneer je van plan bent om te gaan backpacken dan is een het handig om te werken met bouwstenen, hotels en het boeken van losse vliegtickets. Hieronder vindt je enkele mogelijkheden terug, door op één van de groene knoppen te klikken kan je direct de tarieven en mogelijkheden bekijken.

Backpack tips:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
Bouwstenen samenstellen Thailand backpacken  Zelf excursies  Kan duur zijn Thailand backpacken
Vliegtickets boeken Rondreis Thailand  Prijs vergelijk  Meer werk Thailand backpacken
Hotels vergelijken Rondreis Thailand  Prijs vergelijk  Meer werk

Backpacken door Thailand?

Van plan om te gaan backpacken door het bijzondere Thailand? Klik dan op één van de blauwe links om de mooiste rondreizen te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie backpack reis!

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over Thailand reizen en vakanties:

Thailand backpacken
3 (60%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *