Rondreizen Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Rondreizen Thailand

Rondreizen Thailand, een bijzondere ervaring: rondreizen door Thailand!

Rondreizen ThailandRondreizen door het land met de glimlach is een beleving om nooit meer te vergeten. Het tropische land laat je telkens weer verbazen met diverse indrukken. Rondreizen Thailand geeft je de mogelijkheid om meer van het land te zien tijdens uw vakantie (rondreizen Thailand tip). Het land zelf is natuurlijk veel te groot om in één keer te zien. Uiteraard kan je wel een selectie maken met mooie plekjes om te verblijven en te ontdekken tijdens een rondreis door Thailand. Je kan de reis helemaal alleen maken of gezellig met een groep tijdens een groepsreis onder begeleiding van een ervaren host.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Rondreizen Thailand, enkele tips:

Rondreis door Noord-Thailand.
Een rondreis door het noorden van Thailand begint vaak in de beroemde hoofdstad Bangkok. Een bezoek aan het imposante paleis en de tempels in de stad mag natuurlijk niet ontbreken. Vervolgens kan je doorreizen naar de stad Ayutthaya (rondreizen Thailand tip). Deze stad gelegen aan drie rivieren zit vol met overblijfselen uit het verleden. Het is een leuke tip om een boottocht te maken over de rivier en zo meer van de omgeving en de stad te zien. Een van de mooiste tempels om te bezoeken is de Doi Suthep tempel in Chiang Mai. Deze gouden tempel mag niet ontbreken tijdens rondreizen Thailand in het noorden (rondreizen Thailand tip).

Rondreizen ThailandRondreis door het zuiden.
Het zuiden van Thailand wordt in de volksmond vaak het gouden zuiden genoemd. Je kan hier een rondreis maken door de jungle en unieke plekjes en rivieren bezoeken. Uiteindelijk eindigen de rondreizen Thailand in een heerlijke strandvakantie op één van de vele tropische eilanden in Thailand (rondreizen Thailand tip). Sommige eilanden zijn zonder massatoerisme en laten je het echte Thailand zien. Een unieke ervaring met luxe hotels waar je nog echt verwend wordt. Maak kennis met kokosnotenplantages en gezellige vissersdorpjes.

Rondreizen ThailandMooie plekken tijdens rondreizen Thailand.
Een aantal plekken mogen absoluut niet vergeten worden tijdens de rondreizen (rondreizen Thailand tip). Wij hebben ze speciaal voor je op een rijtje gezet.

  • Bangkok
  • River Kwai
  • De Gouden Driehoek
  • Sukhothai
  • Een bezoek aan de monniken
  • Tropische eilanden in het zuiden.

Het maken van een rondreis kan een zeer indrukwekkende ervaring zijn, veelal gaat men rondreizen om een stukje van de wereld te zien en totaal iets anders dan in zijn of haar thuisland te zien is. Zo is Thailand absoluut een goed voorbeeld van een indrukwekkende rondreis, er is niet alleen ontzettend veel te zien, maar ook kan een goede indruk krijgen van de bevolking en haar/zijn geloof. Het maken van een rondreis door Thailand dat kan op diverse manieren gedaan worden, zo kan er gekozen worden voor een all in pakket maar er kan ook gekozen worden voor het boeken van een eigen vlucht of door middel van de welbekende bouwstenen (rondreizen Thailand tip).

Voor wie echt wil genieten van het zonnetje door bijvoorbeeld op het strand aanwezig te zijn dan biedt Koh Samui een uitstekende aanvulling op jouw reis (rondreizen Thailand tip). Heb je zelf een goede tip voor het rondreizen in Thailand, dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Rondreizen Thailand 2016:

Voor wie wil rondreizen in 2016 door Thailand kan hieronder meer informatie terugvinden, tevens voor 2015 zijn er nog aanbiedingen te vinden. Door op één van de groene knoppen te klikken kan je per mogelijkheid de actuele tarieven en informatie terugvinden.

Rondreis Thailand 2016:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis door Thailand Rondreizen Thailand  Compleet verzorgd  Relatief duur Rondreizen Thailand 2016
Bouwstenen samenstellen Rondreizen Thailand 2016  Zelf excursies  Kan duur zijn Rondreizen Thailand 2016
Vliegtickets boeken Rondreizen Thailand  Prijs vergelijk  Meer werk
Hotels vergelijken Rondreizen Thailand  Prijs vergelijk  Meer werk

Rondreis door Thailand:

Een mooie rondreis door Thailand boeken? Klik dan op onderstaande blauwe link om de mooiste rondreizen door Thailand te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een prachtige rondreis.

Bekijk hier meer over Thailand rondreizen >>

Meer informatie over rondreizen door Thailand:

Rondreizen Thailand
2.3 (46.67%) 6 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *