Rondreis Thailand 3 weken

Lees hier verder over Thailand voor 3 weken ->

Rondreis Thailand 3 weken

Rondreis Thailand 3 weken, boek een mooie reis voor 3 weken naar het mooie Thailand.

Rondreis Thailand 3 wekenIn drie weken kan je natuurlijk nooit heel Thailand zien, maar in dit artikel vind je een mogelijke reisroute om het maximale uit Thailand te halen in korte tijd. De route haalt de verschillende hoogtepunten aan en kan natuurlijk ook in de andere richting gevolgd worden. Bekijk hieronder enkele leuke tips om een mooie reis te kunnen maken door Thailand van 3 weken. Wanneer je zelf een leuke ervaring hebt met het rondreizen in Thailand dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Bekijk hier de rondreis Thailand voor 3 weken aanbiedingen >>

Rondreis Thailand 3 weken, leuke tips:

 • Bangkok
  Je vlucht brengt je vermoedelijk meteen naar Bangkok en de stad is ook een prima uitgangspunt om je trip te starten. Bangkok bruist van het leven en de drukte (rondreis Thailand 3 weken tip).
 • Sukhothai
  Een eindje naar het noorden vind je Sukhothai, een stad waar je om iedere hoek een ruïne kan bewonderen. Op de route naar Sukhothai kan je eventueel een tussenstop maken in Lopburi, de apenstad. Sukhothai mag zeker niet ontbreken op een rondreis in Thailand van 3 weken (rondreis Thailand 3 weken tip).
 • Rondreis Thailand 3 wekenChiang Mai en Chiang Rai
  Deze twee steden liggen in het noorden van Thailand, waar het land iets meer bergachtig wordt. In beide steden heerst een ontspannen hippie sfeer en je vind er altijd wel een verdwaalde backpacker die er maar niet weg geraakt. Chiang Mai is de culturele hoofdstad van Thailand en Chiang Rai is een prachtige regio om lange bergwandelingen te maken (rondreis Thailand 3 weken tip).
 • Rondreis Thailand 3 wekenBangkok regio
  Na de trip naar het noorden keren we terug naar Bangkok. Vanuit Bangkok kan je makkelijk een korte dag uitstap maken naar het Khao Yai National Park (rondreis Thailand 3 weken tip).
 • De eilanden
  Nu wordt het hoog tijd om de stranden en eilanden te bezoeken! Ten zuiden van Bangkok vind je parelwitte zandstranden, tropische luxe resorts, frisse cocktails en nog meer van dat. Deze plaatsen mag je zeker niet missen (rondreis Thailand 3 weken tip).

Ko Samui, Ko Pha-Ngan en Ko Tao
Deze drie eilanden liggen vlak bij elkaar. Ko Samui staat bekend om zijn party scene. Ko Pha-Ngan is dan weer meer geschikt voor de strandliefhebbers, terwijl Ko Tao een prachtige onderwaterwereld herbergt (rondreis Thailand 3 weken tip).

Bekijk hier de 3 weekse rondreizen door Thailand >>

Khao Sok National Park
Dit National Park bestaat voor het grootste deel uit jungle en je kan er zowel rustige als avontuurlijke tochten maken (rondreis Thailand 3 weken tip). Wat ook zeker de moeite waard is is om Koh Samui te bekijken. Dit is één van de eilanden van Thailand. Zo kan je bijvoorbeeld gaan eilandhoppen, dit betekent van eiland naar eiland gaan, bijvoorbeeld met de boot. Thailand is ontzettend veelzijdig en er is echt van alles te boeken. Heb je zelf een leuke tip die je wilt toevoegen aan deze pagina, bijvoorbeeld een eigen gemaakte rondreis van 3 weken in Thailand, dan kan je hieronder het formulier invullen.

Rondreis Thailand 3 weken boeken:

Rondreis 3 weken:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis voor 3 weken Rondreis Thailand 3 weken  Alles verzorgd  Relatief duur Rondreis Thailand 3 weken
Bouwstenen regelen Rondreis Thailand 3 weken  Zelf bepalen  Veel regelwerk Rondreis Thailand
Vliegtickets boeken Rondreis Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels boeken Rondreis Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Vakantie 3 weken Thailand:

Geniet van een heerlijke vakantie in het prachtige Thailand voor 3 weken. Proef het eten, de cultuur en geniet van de bijzondere plekken. Boek nu een mooie vakantie voor 3 weken naar het prachtige Thailand. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Thailand.

Bekijk hier meer over 3 weekse rondreizen Thailand >>

Tips en meer informatie over rondreizen door Thailand:

Rondreis Thailand 3 weken
3 (60%) 9 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *