Rondreis Thailand 2017

Lees hier verder over Thailand ->

Rondreis Thailand 2017

Thailand, durf je droom te leven. Op deze pagina kom je alles te weten over een rondreis Thailand 2017. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Thailand.

Rondreis Thailand 2017Van plan om naar het prachtige Thailand te gaan en een rondreis te maken? Kom meer te weten over de rondreizen die er te maken zijn door Thailand. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis Thailand 2017.

Wil je de reizen bekijken die er door Thailand te maken zijn? Kom op de onderstaande link meer te weten, je wordt doorverwezen naar de reisspecialist.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand in 2017 >>

Rondreis Thailand 2017:

Een rondreis door Thailand:

  • Bangkok
  • Kanchanaburi
  • Ayutthaya
  • Chiang Mai
  • Koh Phangan

Thailand is een land dat de reiziger veel te bieden heeft. Voor backpackers, gezinnen, de verwende toerist, ouderen, alleen reizenden. Geen ander land ter wereld dat zo gemakkelijk te bereizen is als Thailand. De gunstige prijzen, het aangename klimaat en het enorme aanbod van accommodaties en tours, zorgt ervoor dat Thailand een geweldig vakantieland is. Steeds meer mensen ontdekken Rondreis Thailand 2017het land van de glimlach.

De meeste reizigers beginnen en eindigen hun trip in de hoofdstad Bangkok, een grote, drukke stad met veel prachtige paleizen en tempels, markten en veel excursies. De Wat Po, paleis van de koning, bezoek Kao San Road. Fiets door de smalle straatjes van Bangkok en maak een ritje in de tuk tuk, eet gebakken sprinkhaan of kakkerlak…..

Het leven gaat hier 24 uur per dag door en je kunt er verblijven in goedkope budget accommodatie of in super de luxe, betaalbare hotels.

Je kunt vanuit Bangkok een aantal dagtours boeken; Kanchanaburi met de Bridge over the River Kwai, Ayutthaya met indrukwekkende tempels.
Of pak je spullen en reis verder. Met de trein of goedkope binnenlandse vluchten ben je snel in het Noorden of het Zuiden. Vergis je niet in de afstanden, neem de tijd.
Rondreis Thailand 2017Geniet en dompel je onder in Thaise sferen.

Een veelbezochte plaats is Chiang Mai in het Noorden. Met de vele bergstammen in de omgeving en prachtige heuvels is het een waar paradijs voor liefhebbers van cultuur en natuur. Reis naar de Mekong en de Golden Triangle, ooit het centrum van de opiumhandel. Het kleine dorpje Pai is een aanrader, de route er naar toe is schitterend.

Vakantie Thailand 2017 op een eiland?

Bezoek tot slot een van de heerlijke tropische eilanden bv Koh Phangan, hier kun je zwemmen en zonnen en duiken en snorkelen en heerlijk relaxen.

Nogmaals het advies: Neem de tijd, bezoek niet te veel in een te korte tijd. Hoogstwaarschijnlijk kom je nog wel eens terug.

Bekijk hier de vakantie Thailand 2017 en meer >>

Meer informatie over Thailand reizen:

Rondreis Thailand 2017
4.7 (93.33%) 3 votes