Rondreis Noord Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Rondreis Noord Thailand

Rondreis Noord Thailand, geniet van een hele bijzondere rondreis.

Rondreis Noord ThailandRondreis noord Thailand is een ervaring om nooit meer te vergeten. Het noorden staat in het teken van pagodes, gebouwen uit de oudheid en een prachtig natuurgebied (rondreis Noord Thailand tip). In tegenstelling tot het zuiden van Thailand bestaat het noorden uit een reis vol excursies en bezienswaardigheden. Je begint je reis in het altijd drukke Bangkok, waarbij een bezoek aan het Koninklijk Paleis niet mag ontbreken (rondreis Noord Thailand tip). Vervolgens reis je met een transfer verder richting het noorden van het land.

Rondreis Noord Thailand, informatie:

Kanchanaburi voor actieve excursies in de buurt van de River Kwai.
In de groene omgeving van Kanchanburi zijn verschillende mogelijkheden voor excursies in de natuur. Je kan bijvoorbeeld kajakken over de River Kwai of zwemmen bij de Erawan waterval. Als je geen liefhebber bent van zwemmen, dan is de waterval al adembenemend mooi om te zien met een hoogteverschil van 1.500 m.

Bekijk hier de rondreizen door Noord Thailand en meer >>

Rondreis Noord ThailandChiang Mai
Tijdens een rondreis door noord Thailand is Chiang Mai vooral populair onder toeristen. Het is eigenlijk de hoofdstad van het noorden vol bezienswaardigheden en een avondmarkt (rondreis Noord Thailand tip). Eén van de aanraders om te bezoeken is de Doi Suthep tempel. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de vallei. Maak eventueel een excursie naar de Elephant Nature Reserve. Olifanten verblijven hier in hun natuurlijke omgeving, nadat ze gered zijn van stropers (rondreis Noord Thailand tip). Je kan hier helpen om de olifanten te voeren en met ze spelen in het water.

De Gouden Driehoek.
Een moment waar we graag naar uitkijken tijdens een rondreis noord Thailand is een bezoek aan de Gouden Driehoek. In de Gouden Driehoek komen de landen Laos, Myanmar en Thailand samen (rondreis Noord Thailand tip). Je kan hier kennismaken met verschillende bergstammen. De bergstammen leven nog volgens eeuwenoude tradities. Eventueel kan je een rondreis vanaf hier combineren met een bezoek aan Myanmar of Laos.

Rondreis Noord ThailandExcursies
Het is slim om een aantal excursies tijdens je rondreis noord Thailand vooraf te boeken (rondreis Noord Thailand tip). Je weet zeker dat je de excursie kan gaan maken. Wij hebben een aantal excursies voor je op een rijtje gezet:

  • Siam Niramit show met diner in Bangkok.
  • Tempel tour in Chiang Mai.
  • Boottocht door Chiang Mai.
  • Bezoek aan de theeplantages

Bekijk hier de mooiste rondreizen door Thailand >>

Heb zelf een unieke ervaring met het reizen door het Noorden van Thailand dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Als je van plan bent om een mooie reis te maken door het Noorden van Thailand kan je hieronder meer informatie terugvinden.

Rondreis Noord Thailand:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Rondreis Noord Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur Reis naar Thailand
Bouwstenen Rondreis Noord Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk Reis naar Thailand kosten
Vliegtickets Rondreis Noord Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Rondreis Noord Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Meer informatie over rondreizen door Thailand en tips:

Rondreis Noord Thailand
3.4 (68%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *