Reis naar Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Reis naar Thailand

Een reis naar Thailand boeken? Unieke ervaringen te beleven.

Reis naar ThailandEen reis naar Thailand maken is een goede keus. Er zijn er meer die er zo over denken. Jaarlijks gaan er ruim 18.000 Nederlanders op vakantie. Het is het meest bezochte verre gebied waar we op vakantie gaan. Thailand heeft namelijk alles wat je hart begeert. De natuur is overweldigend en ook de mensen die er wonen zijn vriendelijk en behulpzaam (reis naar Thailand tip). Je kan een reis online boeken maar wil je op alles goed voorbereid zijn dan kan je beter een erkend reis bureau in de arm nemen. Zij kunnen je de juiste adviezen geven. Die adviezen zijn er ook wel nodig want je kunt niet het hele jaar door een fijne reis in Thailand boeken. Je bent er van het weer afhankelijk. De zon schijnt er wel dagelijks maar in de regentijd is het voor ons Westerlingen geen goede tijd om er te vertoeven. Je kan een individuele rondreis maken of een in groepsverband.

Bekijk hier de rondreizen door Thailand >>

Reis naar Lapland:

Regentijd
Tijdens de regenperiode valt er dagelijks een zeer grote hoeveelheid regen. Dit is hoofdzakelijk in het zuiden van Thailand. Er valt in het zuidelijk deel wel 2000 mm regen per jaar. In het zuid westen is dat zelfs 3000 tot 5000 mm (reis naar Thailand tip). Wanneer na de bui de zon weer schijnt wordt alles ontzettend vochtig. Het is de vochtigheid waar we niet tegen kunnen. Dat is dus geen goede tijd om er te vertoeven. Wanneer je van plan bent om een prachtige reis naar Thailand te gaan maken dan kan je hieronder meer informatie terugvinden over de mogelijkheden.

Reis naar ThailandMogelijkheden in Thailand
Thailand heeft alles. Je kunt er dus een rondreis maken maar als je van een rustige vakantie houdt, is het ook mogelijk om een strandvakantie te boeken. Voor een strandvakantie zijn er mogelijkheden genoeg (reis naar Thailand tip). Krabi, Koh Samuhi, Koh Chang of Phuket hebben prachtige zandstranden. Wanneer je van duiken houdt, is dat ook mogelijk bij een van de duikscholen die er bijna op alle stranden te vinden zijn. Wanneer je gaat duiken is het verstandig dat onder begeleiding van een deskundige te doen. Duiken is namelijk een mooie sport maar je moet er wel alle veiligheidsregels voor in acht nemen.

  • In Thailand kun je ook een jungle tocht boeken. Het is een geweldige ervaring om een dergelijk tocht te maken door de jungle. Deze toch moet je echter nooit alleen maken (reis naar Thailand tip). Je zal er alleen snel verdwalen en er nooit zelfstandig uit kunnen komen.
  • Wat echter ook een geweldige excursie is is een bezoek aan een wildpark (reis naar Thailand tip). Zo’n excursie duurt meerdere dagen. Wanneer je onder begeleiding door het wildpark trekt, zal je ongetwijfeld veel wilde dieren tegenkomen. Overnachten doe je in het park in speciaal daarvoor geplaatste hutten. Je hoort s’nachts de geluiden van de wilde dieren.

Wanneer je meer van het bezichtigen van gebouwen houdt is dat natuurlijk ook mogelijk. Dan moet je zeker de hoofdstad Bangkok een bezoek brengen. Het is niet de schoonste stad maar heeft wel prachtige gebouwen. Indien je graag een prachtige reis naar Thailand wilt gaan maken dan kan je hierboven op één van de links klikken om het actuele aanbod te bekijken.

Bekijk hier informatie over de reizen naar Thailand >>

Reis naar Thailand winter of zomer mogelijkheden:

Voor wie in de winter naar Thailand wilt gaan kan dit prima doen, het weer is veelal oké. Zo kan je natuurlijk van alles bekijken, bijvoorbeeld een aantal dagen Bangkok en vervolgens een mooie reis naar het noorden te pakken, bijvoorbeeld Kanchanaburi. Als je de mogelijkheid hebt om ook nog te gaan naar één van de eilanden dan moet je dit zeker doen, lekker uitrusten. Bekijk hieronder overigens de mogelijkheden voor een reis naar Thailand in de winter of in de zomer.

Reizen:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Reis naar Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Reis naar Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Reis naar Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Reis naar Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Rondreis naar Thailand?

Een mooie rondreis naar Thailand boeken? Bekijk hierboven alle informatie en klik op één van de blauwe links om de mooiste reizen naar Thailand te boeken.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over reizen naar Thailand:

Reis naar Thailand
3 (60%) 3 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *