Mooie stranden Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Mooie stranden Thailand

Mooiste stranden van Thailand bekijken?

Mooie stranden ThailandThailand staat bekend om zijn overweldigende natuur, grote culturele verscheidenheid en tegenwoordig ook om zijn interessante steden. Maar vooral is Thailand befaamd om zijn prachtige stranden. Bekijk hieronder meer informatie over de stranden welke mooi zijn en zeker de moeite waard zijn om te boeken op Thailand (mooie stranden Thailand tip).

Mooie stranden Thailand:

Waar vind je de mooiste stranden van Thailand?

  • Patong Beach, Phuket. Op Patong Beach vind je het grootste en breedste strand op het eiland Phuket. Het zand is wit en zacht, de temperatuur van het zeewater erg aangenaam. Patong Beach is bijzonder geschikt voor vakantiegangers die meer willen dan alleen op het strand liggen. Op loopafstand zijn er talloze winkels, restaurants en hotels (mooie stranden Thailand tip). Het bruisende nachtleven is wereldberoemd en trekt voor bezoekers. Daarom wordt Patong Beach wel het mooiste strand van Thailand genoemd.
  • Maya Bay, Koh Phi Phi Ley. In tegenstelling tot Patong Beach is Maya Bay erg klein. Maya Bay is omgeven door hoge kliffen van kalksteen en daarom biedt het een idyllische aanblik. Ook beschikt dit strand over prachtig wit zand. Maya Bay is overdag bereikbaar per boot, hotels zul je hier niet aantreffen (mooie stranden Thailand tip).
  • Hua Hin Beach, Hua Hin. Dit kindvriendelijke strand ligt aan de Golf van Siam (mooie stranden Thailand tip). Omdat het vanuit Bangkok eenvoudig te bereiken is, tref je hier ook veel inwoners van Thailand zelf aan. Het strand is breed en vlak. Voor de kleintjes is Hua Hin Beach uitermate geschikt omdat het water voor de kust erg ondiep is.
  • Railey Beach, Krabi. Heb je er ooit van gedroomd om op een onbewoond eiland vakantie te vieren? In dat geval moet je op Railey Beach zijn. Uiteraard ben je tijdens het hoogseizoen niet alleen, maar verder heeft Railey Beach alles wat je maar wensen kunt: helder water, hoge kliffen en in de verte kleine eilandjes.
  • Kata Beach, Phuket. Ook Kata Beach ligt op het eiland Phuket. In tegenstelling tot Patong Beach is het hier rustig. Je zult hier dan ook geen grote winkelcentra of hotels aantreffen. Dit strand is niet geschikt voor mensen met kleine kinderen. De golven zijn soms erg hoog, iets wat surfers erg waarderen (mooie stranden Thailand tip).

Bekijk hier de mooiste rondreizen door Thailand >>

Heb je zelf wat toe te voegen aan onze pagina dan kan je hieronder een bericht achterlaten. Binnen Thailand zijn er prachtige stranden te bezoeken, zo kan je bijvoorbeeld naar Koh Samui vliegen met een binnenlandse vlucht om daar te genieten van haar prachtige stranden (mooie stranden Thailand tip). Aan de rechterkant van de website vindt je een foto dat gemaakt is op Koh Samui (eiland op Thailand).

Mooie stranden Thailand, boek nu één van de eilanden:

Reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Mooie stranden Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Mooie stranden Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Mooie stranden Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Mooie stranden Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Meer informatie over Thailand en reizen door Thailand:

Mooie stranden Thailand
1 (20%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *