Luxe rondreis Thailand

Lees hier verder over luxe rondreizen in Thailand ->

Luxe rondreis Thailand

Luxe rondreis Thailand, boek een fantastische en hele luxe rondreis door Thailand.

Luxe rondreis ThailandEen luxe rondreis Thailand is eenvoudiger gemaakt, dan je zou denken. Je vliegticket naar Thailand is eigenlijk je grootste uitgave. Zelfs met een klein budget kan je al een luxe rondreis Thailand maken. De euro is qua waarde een stuk hoger, dan de Thaise Baht. Je kan je rondreis vullen met diverse boutique hotels en prachtige excursies. Als je een luxe rondreis maakt, dan kan je vanuit Bangkok eerst naar het noorden afreizen. Eindig je vakantie uiteindelijk in het gouden zuiden rechtstreeks aan het strand. We raden je wel aan om minimaal 15 dagen te pakken en het liefste 24 dagen. Je hebt zo alle tijd om te genieten van je luxe rondreis door Thailand (luxe rondreis Thailand informatie).

Bekijk hier de luxe rondreizen Thailand >>

Luxe rondreis Thailand informatie en tips:

Luxe rondreis ThailandHet noorden van Thailand.
Je begint je luxe rondreis Thailand in Bangkok. Neem gerust de tijd om deze stad te bezoeken. Bangkok is een grote en vooral overweldigende stad vol bezienswaardigheden. Je kan hier verblijven in prachtige luxe hotels met een uitzicht op de stad. Boek een excursie naar de drijvende markt of breng met een tuk-tuk een bezoek aan het paleis van de koning (luxe rondreis Thailand informatie). Vergeet niet de Emerald Boedha een bezoekje te brengen in de tempel van Wat Phra Kaew. Reis na je bezoek aan Bangkok door naar het noorden naar de veelzijdige stad Chiang Mai. Maak hier een rondreis langs de tempels of bezoek het nationale park van Doi Inthanon (luxe rondreis Thailand informatie). Je leert hier alles over het leven van de stammen en je wandelt hier door de prachtige natuur van Thailand. Vergeet niet om de olifanten te bezoeken in het Elephant Nature Park. Je mag hier de olifanten voeren en zelfs met ze in het water spelen (luxe rondreis Thailand informatie).

Luxe rondreis ThailandBezoek Hua Hin.
Maak je luxe rondreis Thailand af met een bezoek aan Hua Hin (luxe rondreis Thailand informatie). Dit prachtige gebied zit vol met luxe hotels aan prachtige zandstranden. Je kan hier even bijkomen van een luxe rondreis en alle indrukken (luxe rondreis Thailand informatie). Een aantal excursies die je niet mag missen in Hua Hin hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Snorkelen bij Talu Isalnd.
  • Roze dolfijnen spotten in de Dolphin Bay.
  • Bezoek aan het Wildlife Rescue Centre.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Luxe rondreis Zuid Thailand:

Voor wie graag naar het Zuiden wilt gaan, bijvoorbeeld om de eilanden te bezoeken van Thailand dan kan je hieronder meer informatie terugvinden. Tevens kan je andere mogelijkheden terugvinden voor het maken van een luxe rondreis in Thailand op deze websites. Klik op de groene knoppen om de mogelijkheden en de actuele tarieven terug te vinden.

Luxe rondreis Thailand:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis in Thailand Luxe rondreis Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen als rondreis Luxe rondreis Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Luxe rondreis Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Luxe rondreis Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Luxe rondreis voor Thailand boeken?

Van plan om een luxe rondreis door Thailand te boeken en wilt u weten wat de mogelijkheden allemaal zijn? Bekijk hierboven alle informatie en klik op één van de blauwe links om de fantastische reizen te bekijken, familiereizen, groepsreizen en meer nuttige informatie.

Veel plezier met het uitzoeken van een luxe reis naar Thailand!

Bekijk hier de luxe rondreizen Thailand >>

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Thailand:

Luxe rondreis Thailand
4.8 (96%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *