Last minute Thailand

Lees hier verder over Thailand en last minutes ->

Last minute Thailand

Last minute Thailand, boek een fantastische Last minute naar het bijzondere Thailand.
Last minute ThailandThailand is het land van de mooie rondreizen maar ook zonvakantie’s. Het klimaat van Thailand heeft een afwisseling van droge periodes en regenseizoenen. Wanneer je een mooie rondreis wil boeken door Thailand is het echt niet verkeerd om dit tijdens het regenseizoen te doen. Het regenseizoen voor Thailand is grofweg van juni tot en met oktober (last minute Thailand informatie). Het kan best wel eens een aantal dagen na elkaar regenen maar het seizoen kenmerkt zich door korte, felle regenbuien die in geringe tijd veel water laten vallen. Na zo’n bui klaart het vaak direct weer op.

Last minute Thailand informatie:

De temperatuur is comfortabel en het bezoek naar bezienswaardigheden is aangenamer omdat het niet zo heet is (last minute Thailand informatie). Het Oosten van Thailand heeft veel minder last van de moessonregens dan de westkust.

Last minute ThailandThailand kent drie seizoenen:

  • maart – juni: Het hete seizoen met hoge temperaturen en luchtvochtigheid
  • juni – oktober: Het regenseizoen met zijn vaak korte en hevige buien
  • november – februari: Het droge seizoen. De meeste mensen vinden dit de meest ideale periode om Thailand te bezoeken

Bekijk hier de last minute voor Thailand tips >>

Last minute Thailand
Het is verstandig wanneer je een vakantie wilt doorbrengen in Thailand en je niet gebonden bent aan bepaalde periode, in de gaten te houden wanneer de goedkoopste last-minute vakantie’s worden aangeboden (last minute Thailand informatie). Dit kan zienderogen schelen in de portemonee. Het nadeel is wel dat je soms binnen een week moet vertrekken. Voor velen niet te doen maar er zijn ook mensen die kunnen gaan wanneer ze willen.

Bezienswaardigheden
Een aantal bezienswaardigheden die je gezien moet hebben tijdens een rondreis zijn:

Last minute ThailandBangkok
Bangkok is de hoofdstad van Thailand en o.a. bekend door zijn smaragdgroene boeddha (last minute Thailand informatie). Bangkok is een wereldstad waar ruim 8 miljoen mensen wonen. Een hele drukke maar wel imponerende stad. Het koninklijke paleis is echt een bezienswaardigheid evenals de “Wat Phra Kaew tempel”.

Phuket
De badplaats Phuket is een badplaats met mooie lange, goudgele stranden (last minute Thailand informatie). Een azuurblauwe zee en altijd de zon. Is zeker een bezoek en zelfs een hele vakantie waard om naar toe te gaan.

Bekijk hier de last minute voor Thailand vakantie >>

De warmwaterbronnen van San Kamphaeng
Een aparte ervaring om een bezoek te brengen aan deze warmwaterbronnen (last minute Thailand informatie). Er zit veel zwavel in het water en dat heeft een helende werking op het lichaam. Wel is de geur van zwavel niet echt fijn. In het kort waren dit een drietal bezienswaardigheden. Er zijn echter honderden van dit soort toeristentrekkers in Thailand. Te veel om op te noemen. Wil je een last-minute rondreis gaan maken door Thailand ga dan on-line oriënteren en zie dat er verrassende aanbiedingen zijn op de diverse website’s.

Last minute Thailand ticket:

Reizen Thailand:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Last minute Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Last minute Thailand ticket  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Last minute Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Last minute Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Rondreis door Thailand boeken?

Wil je te weten komen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van reizen door Thailand? Klik dan op één van de blauwe links om de mooiste reizen te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar één van de fantastische gebieden.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over Thailand en vakanties:

Last minute Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *