Koh Samui vakantie

Lees hier verder over Thailand ->

Koh Samui vakantie

Koh Samui vakantie, boek een fantastische reis!

Koh Samui vakantieEen Koh Samui vakantie wordt vaak een vakantie naar klein-Bangkok genoemd. Het is er net als in Bangkok druk, maar wel toeristisch. Je vind er diverse toeristenstraatjes, winkeltjes en bezienswaardigheden. Een van de redenen om hierheen een vakantie te boeken is vooral de parelwitte stranden. Het eiland heeft diverse bezienswaardigheden waar je een dagtrip naartoe kan maken (Koh Samui vakantie tip). Hieronder lees je alle informatie over een vakantie op Koh Samui, zo kom je enkele reisaanbieders tegen waar je een vakantie kunt boeken, maar ook de excursies en leuke mogelijkheden wanneer u daar bent. Ook heeft u de mogelijkheid om hieronder een vraag te stellen indien gewenst over dit eiland.

Bekijk hier de Koh Samui vakanties en leuke tips >>

Koh Samui vakantie, meer leuke tips:

Wanneer je van plan bent om leuke uitjes te realiseren wanneer je op dit mooie eiland bent dan kan je hieronder enkele leuke tips terugvinden (Koh Samui vakantie tip). De leukste uitjes hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Ang Thong National Marine Park
  • Wat Plai Laem tempelcomplex
  • Mangrovebos van Koh Tan
  • Boeddha bij Wat Lamai

Koh Samui vakantieEen dagtrip naar Ang Thong National Marine Park.
Een van de populairste excursies tijdens een Koh Samui vakantie is een dagtrip naar het Ang Thong National Marine Park. Je kan hier tientallen tropische eilanden ontdekken met helderblauw water ertussen en parelwitte stranden (Koh Samui vakantie tip). Het is een paradijs waar je tijdens een bezoek direct stil van wordt. Als je gaat snorkelen dan kom je hier kleurrijke vissen tegen. De eilanden zelf zitten vol met dieren zoals pythons en leguanen. Het park is te bereiken met de boot of met de speedboot. Met de boot is het een tocht van twee uur en betaal je een stuk minder (Koh Samui vakantie tip), dan met de speedboot. De speedboot doet er slechts een uur over.

Wat Plai Laem tempelcomplex.
Een bezoek aan het Wat Plai Laem tempelcomplex mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan het Koh Samui eiland (Koh Samui vakantie tip). Het is een leuk opgezet tempelcomplex met als hoogtepunt een 18-armige Boeddha. Een bezoek aan dit complex kost je ongeveer een uurtje van je dag en is een leuke herinnering voor thuis.

Bekijk hier de Koh Samui reizen en leuke tips >>

Mangrovebos van Koh Tan.
Balancerend over plankjes maak je een wandeling door het spannende Mangrovebos van Koh Tan (Koh Samui vakantie tip). Binnen vijftien minuten maak je een complete wandeling door het bos. Het is een spannende tocht waarbij stevige schoenen zijn aan te raden.

Boeddha Wat Lamai.
Na een tocht door de bergen kom je uit bij de Boeddha Wat Lamai. Deze gouden reuze boeddha is absoluut indrukwekkend en regelmatig in de mist geheuld. Verschillende excursies komen langs deze reuze boeddha.

Koh Samui vakantie boeken:

Het is tegenwoordig vrij gemakkelijk om een mooie vakantie te boeken, zo zijn er vele aanbieders waar je tal van vluchten kunt boeken, reizen maar ook losse hotels en bouwstenen. Hieronder hebben wij een overzicht weergegeven met betrekking tot de mogelijkheden voor het vieren van een vakantie op Koh Samui, tevens heb je de mogelijkheid om je vakantie te boeken naar Koh Samui. Ben je van plan om een prachtige vakantie op het eiland Koh Samui te boeken dan kan je hierboven en hieronder de link terugvinden om zo’n prachtige vakantie op Koh Samui te boeken.

Reizen Koh Samui:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Koh Samui vakantie  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Koh Samui vakantie  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Koh Samui vakantie  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Koh Samui vakantie  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Meer informatie over vakanties in Thailand:

Koh Samui vakantie
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *