Koh Phangan

Lees hier verder over Thailand ->

Koh Phangan

Het tropische paradijs Koh Phangan, geniet van een mooie reis naar dit prachtige eiland.

Koh PhanganHet eiland Koh Phangan ligt in de Golf van Thailand en maakt deel uit van het Samui Archipel, een groep van meer dan 40 eilanden. Dit eiland is vooral bekend vanwege de maandelijkse Full Moon Parties die op de witte stranden van Haad Rin gehouden worden. Wanneer je van plan bent om naar Koh Phangan te gaan reizen dan kan je hieronder meer informatie en leuke tips terugvinden. Ook heb je de mogelijkheid om direct een reis naar Koh Phangan te boeken.

Bekijk hier de Koh Phangan vakanties en rondreizen >>

Koh Phangan, leuke tips en info:

Het eiland bezoeken
Koh Pha Ngan kan op de volgende manieren bereikt worden:

Koh PhanganPer vliegtuig: Het dichtstbijzijnde vliegveld bevindt zich op Ko Samui, wat op 15km afstand ligt van Koh Pha Ngan Dit zijn vluchten die dagelijks vertrekken, meestal vanuit Bangkok of Phuket, maar ook vanuit Kuala Lumpur of Hong Kong.
Per boot: Vanaf het vaste land in Surat Thani zijn er meerdere boten die je naar de haven van Koh Pha Ngan kunnen vervoeren, Thong Sala. Ook vanuit de naburige eilanden Koh Samui en Koh Tao kun je per boot het eiland bereiken.
Per trein: In Bangkok kun je ook de trein pakken naar Surat Thani, om vanuit daar per boot naar de haven in Thong Sala te varen. Op het treinstation van Bangkok kun je direct een trein-bus-boot ticket kopen, zodat je in één keer door kunt reizen.

Accommodaties en etensgelegenheden zijn er genoeg te vinden op Koh Phangan. De beste plek blijft echter Thong Sala. De natuur op het eiland is vrijwel ongerept en adembenemend mooi, waardoor het eiland perfect is voor wandelaars. Maar ook als je niet van wandelen houdt kun je makkelijk het eiland verkennen, je kan er namelijk motors huren of voor minder dan 100 baht een taxi nemen. Ook zijn er genoeg boot-eigenaren die je graag het hele eiland rond willen varen.

  • De Full Moon Party is een maandelijks terugkerend feest op het strand van Haad Rin. Wie van feesten houdt moet hier zeker een keer op bezoek gaan. Elke maand opnieuw komen er ongeveer 10.000 bezoekers om van zonsondergang tot zonsopgang te feesten.

Bekijk hier de Koh Phangan reizen >>

Koh Phangan weer:

Het weer is vrijwel altijd erg mooi op Koh Phangan en daarom een goede plek om bijvoorbeeld lekker tot rust te komen. Hieronder vindt je meer informatie over het boeken van een reis naar deze mooie omgeving.

Hoewel Koh Pha Ngan geen plek is om je hele vakantie te verblijven, is het wel een plek die zeker de moeite waard is om een keer te beleven. Het eiland is niet voor niets één van de favoriete bestemmingen van backpackers. De prachtige natuur samen met de oneindige feesten aan het strand maken Koh Phangan uniek in Thailand. Wanneer je van plan bent om een mooie reis te boeken naar Koh Phangan dan kan je hieronder meer informatie terugvinden en de mogelijkheden bekijken.

Reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Koh Phangan  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Koh Phangan  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Koh Phangan  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Koh Phangan  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Meer informatie over reizen en vakanties in Thailand:

Koh Phangan
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *