Ko Chang

Lees hier verder over Thailand ->

Ko Chang

Ko Chang, boek een mooie reis naar Ko Chang.
Ko ChangKo Chang is een tropisch eiland gelegen voor de kust van Cambodja. Het eiland wordt ook het olifanteneiland genoemd. Vroeger was dit eiland vooral geliefd onder de backpackers omdat het zo moeilijk bereikbaar was en omwille van de authenticiteit (Ko Chang informatie), de jungle en de parelwitte stranden. Stilaan heeft de gewone toerist ook het eiland ontdekt als prachtig tropisch paradijs. Er is op een vijftal jaar tijd veel bijgebouwd maar het eiland blijft rust uitstralen. Bekijk hieronder meer informatie over Koh Chang. Op deze pagina komt u van alles te weten over Ko Chang.

Ko Chang, meer informatie:

Ko ChangKo Chang is 40 kilometer lang en 16 kilometer breed en is tevens het tweede grootste eiland van Thailand. Op het eiland zelf kan je ontelbare jungletochten maken die allemaal wel iets van de prachtige natuur in de jungle prijsgeven. Buiten de jungle en de prachtige stranden heeft dit eiland ook een aantal bergen waar je georganiseerde bergtochten kan maken en de grootste berg van het eiland bezichtigen of beklimmen (Ko Chang informatie). Zeker niet te missen als je dit eiland bezoekt is één van de olifantenkampen omdat het eiland zijn naam te danken heeft aan de vele olifanten die er zijn.
Over het eiland zelf en de bezienswaardigheden:
  • Het bekendste strand op het eiland is Sai Khao Beach ook genoemd White Sand Beach.
  • De Khlong Phlu waterval is aan te raden om te bezoeken omdat dit de grootste waterval op het eiland is omgeven door prachtige natuur, fauna en flora
  • Bang Bao is een dorpje gebouwd op palen in de zee (Ko Chang informatie). Een must om dit dorpje, met ontzettend veel winkeltjes, te bezoeken.
  • De hoogste berg op dit eiland is de 744 meter hoge Khao Jom Prast (Ko Chang informatie).
  • Baan Kwan Chang is een olifantenkamp waar je een tocht per olifant kan maken of de olifanten kan voederen. Aangezien Ko chang ook wel het olifanteneiland genoemd wordt is het aan te raden ook zeker deze olifanten te bezoeken (Ko Chang informatie).

Bekijk hier de Ko Chang vakanties en aanbiedingen >>

Hieronder vindt je meer informatie over het boeken van een mooie reis naar Ko Chang:

Reizen:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Ko Chang  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Ko Chang  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Ko Chang  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Ko Chang  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Meer informatie over reizen door Thailand en vakanties:

Ko Chang
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *