Klimaat Koh Samui

Lees hier verder over Thailand ->

Klimaat Koh Samui

Klimaat Koh Samui, alles over het klimaat, tips en mooie reizen.

Klimaat Koh SamuiVoor je trip naar Koh Samui is het goed te weten hoe het weer er op verschillende tijden van het jaar uitziet. Om je hierbij te helpen hebben we wat informatie over het klimaat van Koh Samui voor je verzameld. Bekijk hieronder meer informatie over het klimaat van Koh Samui. Wanneer je zelf een leuke reactie wilt achterlaten of enkele tips dan kan je hieronder het formulier invullen (klimaat Koh Samui tip). Onze lezers zullen u dankbaar zijn.

Bekijk hier meer over Koh Samui reizen >>

Klimaat Koh Samui, meer informatie:

De 3 seizoenen van Koh Samui

Klimaat Koh SamuiHet klimaat van Koh Samui kent drie seizoenen:

  • Het droge seizoen. Van december tot en met februari is het meestal droog en zijn de wateren kalm. Zo af en toe komt er een zware bui van een uur of twee voorbij, maar dit is eerder uitzondering dan regel (klimaat Koh Samui tip).
  • Het hete seizoen. Van maart tot en met augustus is het klimaat in Koh Sumai vooral te omschrijven met één woord: Heet. Vooral in maart en april kan het erg heet worden en is regen zeer zeldzaam. In de maanden regent het iets vaker, maar is regenval vaak erg heftig en van korte duur. Als temperaturen tussen de 28 en 40 graden Celsius je niet te warm zijn is dit de perfecte tijd van het jaar voor een bezoek (klimaat Koh Samui tip).
  • Het regenseizoen. Van september tot en met november valt er erg veel regen. In september schijnt de zon nog veel, maar in oktober en november zijn weken met non-stop regen niet ongebruikelijk. Bedenk je wel dat regen in een tropisch klimaat een welkome afwisseling kan zijn na dagen van hitte, dus vooral in september is een vakantie naar Koh Samui nog een aanrader (klimaat Koh Samui tip).

De beste tijd van het jaar voor een bezoek aan Koh Samui

Wat de beste tijd van het jaar voor je bezoek is, hangt af van je eigen wensen en voorkeuren (klimaat Koh Samui tip). Ben je een zonneaanbidder die niet terugdeinst van dagenlange tropische temperaturen? Zorg dan dat je tussen maart en augustus je reis maakt. Heb je het liever iets koeler (klimaat Koh Samui tip)? Ga tussen december en februari. Een reis naar Koh Samui tussen september en november maak je eigenlijk alleen als je niet bang bent van een beetje (veel) regen.

Klimaat Koh Samui, een reis boeken:

Wanneer je van plan bent om een mooie reis te boeken naar Koh Samui dan kan dit op verschillende manieren gedaan worden, zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een losse ticket te boeken, een los hotel maar ook een verzorgde reis op bijvoorbeeld een mooi park. Hieronder vindt je enkele mogelijkheden voor het reizen van en naar Koh Samui en de mogelijkheden.

Wanneer je de beste reistijd voor Koh Samui (bijvoorbeeld het klimaat van Koh Samui) te weten wilt komen (beste reistijd Koh Samui)dan is het verstandig om meer informatie in te gaan winnen op deze website of andere websites.

Reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Klimaat Koh Samui  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Koh Samui klimaat  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Koh Samui klimaat  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Koh Samui klimaat  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Rondreis naar Koh Samui?

Als afsluiter van uw mooie reis door Thailand kan het eiland Koh Samui ontzettend gaaf zijn!

Bekijk hier meer over Koh Samui rondreizen >>

Meer informatie over Thailand reizen:

Klimaat Koh Samui
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *