Khao Lak Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Khao Lak Thailand

Khao Lak Thailand, boek een fantastische reis.

Khao Lak ThailandKhao Lak is een strandplaats in de provincie Phang Nga in Thailand en ligt op ongeveer 60 kilometer ten noorden van Phuket. Het is veel kleinschaliger dan druk bezochte grote broer Phuket maar heeft met zijn parelwitte stranden, azuurblauwe zee en beboste heuvels nog meer dan genoeg troeven in handen om zijn bezoekers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Hieronder vindt je meer informatie over Khao Lak in Thailand (Khao Lak Thailand).

Bekijk hier de Khao Lak in Thailand vakanties en reizen >>

Khao Lak Thailand tips:

Khao Lak stad was oorspronkelijk een mengelmoes van restaurantjes, toeristische markten, en kleinschalige hotels naast een grijze snelweg. Niet echt een publiekstrekker. Maar stilaan groeit ook deze badplaats uit tot een veelbezochte trekpleister in Thailand met dagelijkse openingen van nieuwe resorts (Khao Lak Thailand), winkels, restaurants en bars die het de nodige cachet bezorgen waardoor het steeds geliefder wordt bij toeristen.

Khao Lak ThailandKhao Lak ligt aan de Andaman Zee en grenst aan een gelijknamig nationaal park waarin zich een prachtig en dens regenwoud bevindt (Khao Lak Thailand). Hier kan je een tocht maken met olifanten en verschillende watervallen bewonderen. Het is een goede uitvalsbasis voor het bezichtigen van de Similan- en Surin -eilanden in de Andaman Zee (Khao Lak Thailand). De dichtbeboste eilanden zijn thuis voor een variëteit aan apen, eekhoorns, vleermuizen, hagedissen en vogels. Opvallend is dat de stranden bezaaid zijn met grote rotsformaties die de aandacht trekken en verspreid zijn over verschillende stranden (Khao Lak Thailand). Vele strandjes hier zijn heel pittoresk en soms zelfs vrij verlaten. Het meest aantrekkelijke van deze eilanden bevindt zich onder de golven (Khao Lak Thailand). Ongelooflijk spectaculaire koraalriffen trekken duikers van over de hele wereld aan die zich graag onderdompelen in deze wonderlijke onderwater wereld.

Bekijk hier de Khao Lak in Thailand reizen >>

Thailand kent een droog en een nat seizoen. Het droge seizoen komt ongeveer overeen met onze winter. Het natte seizoen met onze zomer. Het is er heel het jaar door tropisch warm met een gemiddelde temperatuur van 30 graden (Khao Lak Thailand).

Khao Lak is één van de gebieden die het zwaarst getroffen werd bij de tsunami’s in 2004 die ontstonden door een zeebeving in Sumatra (Khao Lak Thailand). Er zijn toen een 6000 mensen om het leven gekomen waaronder ook vele buitenlandse toeristen.

Khao Lak Thailand bezienswaardigheden:

Heb je ervoor gekozen om naar Khao Lak te gaan vanwege de bezienswaardigheden dan kan je hieronder de reis boeken na keuze.

Reizen:  Reviews:  Voordeel: Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Khao Lak Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Khao Lak Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Khao Lak Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Khao Lak Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Een mooie reis boeken naar Khao Lak in Thailand? Klik dan op één van bovenstaande reizen, links om vervolgens een mooie rondreis of een vakantie te boeken, zo ook naar Khao Lak.

Bekijk hier meer over Thailand Khao Lak rondreizen >>

Bekijk hieronder meer informatie over reizen en vakanties in Thailand:

Khao Lak Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *