Kanchanaburi Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Kanchanaburi Thailand

Kanchanaburi Thailand, boek een geweldige reis!

Kanchanaburi ThailandKanchanaburi is een provincie die in het centrum van Thailand gelegen is. Kanchanaburi is meteen ook de hoofdstad van deze regio. Kanchanaburi is makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer (Kanchanaburi Thailand tip). De trein vanuit Bangkok brengt je naar de stad in minder dan 3 uurtjes. Er zijn ook hostels, hotels en resorts voor iedere prijsklasse. Bekijk hieronder meer informatie over Kanchanaburi in Thailand.

Bekijk hier de Kanchanaburi in Thailand reizen >>

Kanchanaburi Thailand:

  • In de stad van Kanchanaburi.

In Kanchanaburi komen de Khwae Yai en de Khwae Noi rivieren samen en vormen er de Mae Klong. Ook de alom bekende Bridge on the River Kwai bevindt zich in deze stad en is een enorm populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar geschiedenis en cultuur (Kanchanaburi Thailand tip).

Die historie is ook voelbaar aanwezig op het ereveld van Kanchanaburi. Deze begraafplaats is de laatste rustplaats voor vele Nederlandse, Australische en Britse soldaten.

  • Kanchanaburi ThailandIn de regio.

De tijgertempel of Wat Pha Luang Ta Bua is een unieke en memorable locatie om te bezoeken. Meer dan 160 tijgers leven in deze tempel. Het verhaal begon toen enkele dorpelingen een tijgerjong vonden en besloten om het op te voeden (Kanchanaburi Thailand tip). De tempel is zeer omstreden omwille van het achterliggende winstbejag en de vele vragen over de verzorging van de dieren.

De rivier Kwai is de bekende rivier uit de gelijknamige film. Via deze rivier kan je de drijvende markt bereiken en deze markt is een must-see wanneer je de regio bezoekt. De vele bootjes en de bedrijvigheid zijn een lust voor het oog (Kanchanaburi Thailand tip).

  • De Erawan National Park

Een bezoekje aan het Erawan National Park is één van de hoogtepunten in Centraal Thailand. Het park bestaat uit weelderige bossen en kronkelende paadjes, maar de belangrijkste bezienswaardigheid van het park zijn natuurlijk de watervallen (Kanchanaburi Thailand tip). Erawan bestaat uit zeven watervallen, telkens onderbroken door een prachtige, azuurblauwe poelen. Ook aan grotten is er geen tekort in het park. De belangrijkste grotten zijn makkelijk bereikbaar en toegankelijk.

Bekijk hier de Thailand Kanchanaburi vakanties >>

Kanchanaburi Thailand vakantie:

Wanneer je van plan bent om een mooie reis te boeken, een unieke vakantie of enkel een ticket of een hotel dan kan je hieronder meer informatie terugvinden. Klik op één van de logo’s voor meer informatie.

Reizen:  Reviews:  Voordeel:  Nadeel: Waar te boeken? 
All in reis Individuele rondreis Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur
Bouwstenen Individuele rondreis Thailand  Zelf bepalen  Veel regelwerk
Vliegtickets Individuele rondreis Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf
Hotels Individuele rondreis Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk

Wanneer je een goede ervaring hebt of juist een minder goede ervaring met Kanchanaburi hebt in Thailand dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Onze lezers zullen je dankbaar zijn.

Kanchanaburi vakantie boeken?

Bekijk de rondreizen die er voor Thailand te maken zijn door hierboven op één van de blauwe links te klikken. Ook zijn de bouwstenen, vliegtickets en hotels te boeken. Veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis naar Kanchanaburi!

Bekijk hier de rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over Thailand vakanties:

Kanchanaburi Thailand
4.2 (84%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *