Kaart Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Kaart Thailand

Kaart Thailand, waar ligt Thailand?

De kaart van Thailand!

Kaart Thailand
Bron: Google maps

Iedereen heeft wel is van Thailand gehoord. Het is het land van de wel bekende stad Bangkok. Dit is tevens ook de hoofdstad en wellicht ook het drukst bezochte gebied in heel Thailand (kaart Thailand informatie). Echter is Thailand niet zomaar een land (kaart Thailand informatie). Het is feitelijk gezien een koninkrijk dat zich bevindt in het zuidoosten van Azië. Eerder heette het koninkrijk Siam. In 1939 is dit verandert naar het huidige Thailand. Dit staat letterlijk gezegd voor “vrij land”. De taal die er het meeste gesproken wordt, is het Thai. Dit is uiteraard ook de moedertaal. Deze wordt door minstens 90 procent van de bevolking gesproken.

Bekijk hier de kaart van Thailand en reizen >>

Kaart Thailand:

  • Thailand heeft geweldige toeristische gebieden voor zowel vakantiegangers die van luxe houden maar ook mensen die meer van bijvoorbeeld het campingleven houden. Zo zijn er voor luxe liefhebbers vele resorts langs de kust gelegen. Veel van deze resorts zijn all inclusive. Ook zijn er verschillende campings. Deze variëren van campings voor een lange periode, maar ook campings waar je een korte tijd verblijft en dan weer vertrekt. Deze zijn vooral bedoelt voor backpackers (kaart Thailand informatie).
  • In Thailand zijn er veel verschillende gebieden die je kunt bezoeken. Zo is er eerder al Bangkok genoemd. Het is een stad die iedereen die Thailand ooit bezocht heeft wel is gezien moet hebben. Je ziet een prachtig stukje cultuur. De drukke straten zijn ook erg fascinerend om te zien (kaart Thailand informatie). Wellicht wel een van de meest populaire gebieden van Thailand, zijn de eilanden die in het zuiden van het koninkrijk liggen. Thailand heeft drie verschillende eiland gebieden. Deze hebben bijna allemaal drie eilanden. De meeste eilanden zijn nog redelijk ongerept. Dat houdt in dat de natuurgebieden op de eilanden er nog erg goed uitzien (kaart Thailand informatie).
  • De stranden van de eilanden zijn erg mooi. Ook de zee heeft een liefdesvolle uitstraling. Meestal zie je op de stranden ook kleine leuke huisjes die een culturele sfeer hebben van Thailand (kaart Thailand informatie).

Waar ligt Thailand precies?

Wilt u weten waar Thailand ligt en wat de beste reistijd Thailand is? Bekijk op het internet en op onze website nog veel meer informatie. Van plan om een mooie rondreis te maken door Thailand? Klik dan op onderstaande link om de reizen te bekijken.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Heb je zelf een goede tip over Thailand dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Meer informatie over Thailand:

Kaart Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *