Individuele rondreis Thailand

Lees hier verder over individuele rondreizen in Thailand ->

Individuele rondreis Thailand

Individuele rondreis Thailand, boek een mooie rondreis naar het prachtige Thailand met een individuele reis.

Individuele rondreis ThailandIndividuele rondreis Thailand is een beleving om nooit meer te vergeten. Als je geen zin hebt om de hele tijd achter een groep aan te lopen, dan is een individuele reis een uitkomst (individuele rondreis Thailand tip). Je kan helemaal zelf het tempo van je reis bepalen. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf je excursies te boeken. Dit kan je ter plaatsen regelen of online voor vertrek. Als je vooraf een excursie boekt, dan weet je zeker dat er en plek is. Excursies tijdens een individuele rondreis Thailand maken je reis helemaal af. Als je een pakket reis boekt, dan is alles voor je geregeld. Denk hierbij aan je verblijf in hotels en transfers tijdens de rondreis (individuele rondreis Thailand tip). Zelf rondrijden met een auto wordt afgeraden. Mocht je toch een individuele rondreis Thailand maken regel dan vooraf je transfer door het land.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Individuele rondreis Thailand:

Individuele rondreis ThailandIndividuele rondreis door het zuiden van Thailand.
Een minibusje met chauffeur is je beste keuze tijdens een rondreis door het zuiden van Thailand. Het zuiden wordt in de volksmond het gouden zuiden genoemd. De prachtige zandstranden zijn één van de vele bezienswaardigheden in het land. De reis begint vaak in het prachtige Ayutthaya. In deze koningsstad zijn diverse bezienswaardigheden uit het verleden van Thailand te vinden (individuele rondreis Thailand tip). Reis via de natuur naar de tropische eilanden zoals het eiland Koh Samui. In een prachtige boutique hotel kan je hier aan de zee verblijven. Dit gezellige eiland heeft diverse uitgaansgelegenheden waar je kan genieten van zon, zee en strand.

Individuele rondreis Thailand naar het noorden.
De vriendelijke bevolking heet je alvast met een glimlach welkom in Thailand. In het noorden bezoek je adembenemende pagodes en bezoek je de groene jungle van River Kwai (individuele rondreis Thailand tip). Bezoek tevens de gouden driehoek om je rondreis helemaal af te maken. Schakel een privé chauffeur in om je te verplaatsen door het noorden.

De volgende hoogtepunten mag je tijdens je reis niet missen:

  • Du Thai tempel met een prachtig uitzicht.
  • Elephant Nature Reserve
  • Gouden Driehoek: Landen als Laos, Thailand en Myanmar komen hier samen.
  • Rijstvelden
  • Mekong Rivier boottocht.

Bekijk hier de Thailand individuele reizen en vakanties >>

Heb je zelf een goede ervaring gehad met een individuele rondreis door Thailand dan kan je hieronder je bericht achterlaten. Wanneer je van plan bent om direct een individuele rondreis te boeken naar Thailand dan kan je hieronder enkele mogelijkheden terugvinden.

Rondreizen door Thailand:

Boek een prachtige individuele rondreis door het mooie Thailand. Klik op één van bovenstaande links om de mooiste reizen te bekijken.

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Thailand.

Meer informatie:

Individuele rondreis Thailand
4.6 (92%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *