Hotels Koh Samui

Hotels Koh Samui

Hotels Koh Samui, wat is aan te raden?

Hotels Koh SamuiHet eiland Koh Samui komt steeds meer in trek als vakantiebestemming. Het ligt in de golf van Thailand. Het is een prachtig eiland voor de zuidoostkust. Het is pas, vooral na de jaren 70, bekend geworden als vakantiebestemming. Door de projectontwikkelaars heeft het eiland een geweldige boost gekregen (hotels Koh Samui tip). Het eiland kent eigenlijk maar twee seizoenen. Het warme en het tropische. Het eiland heeft geweldige witte zandstranden en tegenwoordig dus ook voldoende geweldige hotels die op resorts gelegen zijn. Je kan er zeer veel beleven. Je moet er niet zijn rond de maand november. Dan valt er zeer veel neerslag (hotels Koh Samui tip). Tijdens het regenseizoen moet je ook rekening houden met tropische stormen en orkanen. Dan moet je er heus niet zijn. Maar wanneer je boekt is de keuze zeer uitgebreid.

Bekijk hier de rondreizen naar Thailand >>

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het boeken van een hotel op Koh Samui of een reis naar Koh Samui:

Reismogelijkheden:  Beoordeling  Voordeel  Nadeel Waar te boeken? 
Complete reizen  Hotels Koh Samui  Alles verzorgd  Relatief duur   All inclusive Thailand
Bouwstenen  Hotels Koh Samui
 Zelf bepalen  Veel regelwerk   Rondreis Thailand 333 travel
Vliegtickets  Hotels Koh Samui  Vergelijken  Zelf verblijf  Rondreis Thailand vliegtickets
Hotels  Hotels Koh Samui  Zoeken op prijs  Veel regelwerk   Rondreis Thailand booking

Hotels Koh Samui:

Hotels Koh SamuiHotels
Bij het OZO Chaweng Samui krijg je heel veel waar voor je geld. Het is een prachtig hotel met mooie kamers. Men geeft in de ochtend een heerlijk ontbijt. Aan het strand kun je heerlijk genieten van de rust. Het strand is groot en gelegen naast een aquapark (hotels Koh Samui tip). Het resort ligt aan de hoofdstraat. Zodra je vanuit de hoofdstraat het hotel binnenstapt kom je in een oase van rust. Bij het strand en zwembad zijn voldoende ligbedden beschikbaar (hotels Koh Samui tip). Je kan er in het hotel ook heerlijk genieten van de lunch en diner. Zo zijn er vele resorts en hotels waar je uit kan kiezen. Om er enkelen te noemen zijn er bijvoorbeeld;

  • Het Rocky’s
  • Butique resort
  • Paece resort
  • Lanna Samui
  • Sala Samui resort.Deze laatste is een van de beste resorts. Zij die er zijn geweest zijn laaiend enthousiast. Ze leveren een zeer goede service. Om het uur wordt er bijvoorbeeld bij je bed aan het strand koud water gebracht. De kamer is zeer mooie en schoon (hotels Koh Samui tip). De mensen zijn er allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk zijn er nog veel meer resorts. Ze zijn allen online te vinden met de beoordelingen van de bezoekers die er geweest zijn.

Thailand rondreis boeken?

Boek nu een geweldige rondreis naar Thailand en geniet van de bijzondere omgeving, cultuur, het eten en nog veel meer wat Thailand te bieden heeft!

Bekijk hier meer over een rondreis Thailand boeken >>

Meer informatie over vakanties en rondreizen door Thailand:

Hotels Koh Samui
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *