Hoogtepunten Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Hoogtepunten Thailand

Hoogtepunten van Thailand, welke hoogtepunten zijn de moeite waard?
Hoogtepunten ThailandEr zijn heel veel prachtige landen over de hele wereld. Eén daarvan is het magische Thailand. Ook wel bekend als “Land van de Glimlach”, Thailand is een adembenemende vakantiebestemming met uitgestrekte witte stranden, weelderige natuurlandschappen, levendige steden en heerlijke cuisine. Het is dus ook niet verassend dat er jaarlijks miljoenen toeristen vertrekken naar dit prachtige land in Zuidoost-Azië (hoogtepunten Thailand). Hieronder zullen er een aantal hoogtepunten van Thailand benoemd worden die zeker de moeite waard zijn om eens een keer te bezoeken.

Hoogtepunten Thailand, enkele tips:

De mooiste plekken in Thailand
In het zuiden van Thailand, aan de Andamanse Zee, ligt de provincie Krabi. In deze regio vindt je mooie natuur en zonovergoten stranden. Hier zijn talloze goede locaties om te duiken en te snorkelen, zoals bij het gezonken schip King Cruiser en langs kleurrijke koraalriffen. Ook kun je vanuit Krabi op excursie gaan naar Koh Phi Phi, een nationaal park van 6 eilanden. Hier kun je niet alleen schitterende stranden en bebossing bewonderen, maar ook vele prachtige bergen, rotsen en grotten.

Hoogtepunten ThailandEén van de bekendste hoogtepunten van Thailand is natuurlijk de hoofdstad, Bangkok (hoogtepunten Thailand). Meestal is Bangkok de stad waarin je aankomt met het vliegtuig, want hier bevindt zich de grootste luchthaven van Thailand. Het is zeker aan te raden om hier voor een paar dagen een hotel te boeken. Met ongeveer 12 miljoen inwoners is Bangkok altijd enorm druk en continu in beweging. Tuc-Tucs vervoeren toeristen heen en weer en er staan kraampjes aan de straat en op het water die heerlijke zeevruchten en fruitstukken verkopen. Er gebeurt zo veel dat je bijna niet weet waar je moet kijken. Natuurlijk zijn er in Bangkok ook vele culturele en historische bezienswaardigheden te vinden, zoals Ayutthaya, de Wat Pho tempel en het Erawan Museum (hoogtepunten Thailand). En wie op zoek is naar een bruisend nachtleven hoeft niet verder te zoeken dan Bangkok, want er zijn genoeg restaurants met live entertainment en gezellige Go-Go Bars.

Bekijk hier de Thailand hoogtepunten en reizen >>

Hoogtepunten Thailand backpacken:

Andere hoogtepunten van Thailand
Hoogtepunten ThailandPhuket: Het grootste eiland van Thailand, met idyllische baaien omringt door kalksteenrotsen.
Pattaya: Een betoverende locatie met prachtige stranden, vele uitgaansgelegenheden en recreatieve activiteiten (hoogtepunten Thailand).
Kanchanburi: Bekend vanwege de Dodenspoorlijn en de brug over de rivier Kwai die in de Tweede Wereldoorlog door duizenden krijgsgevangen is aangelegd.
Chiang Mai: Perfect voor excursies, bijvoorbeeld door de jungle. Ook kun je hier leuke cursussen volgen zoals kookcursussen en yogacursussen (hoogtepunten Thailand).

Of je nou dus wilt relaxen aan het strand, actief bezig wilt zijn, veel uit wilt gaan of rijke cultuur wilt snuiven: In het prachtige Thailand kun je het allemaal beleven (hoogtepunten Thailand)! Wanneer je overigens van plan bent om een leuke reis te boeken richting Thailand of juist in de vorm van bouwstenen (binnenlandse reisjes) dan kan je hieronder meer informatie vinden.

Reismogelijkheden:  Beoordeling  Voordeel Nadeel Waar te boeken? 
Complete reizen Hoogtepunten Thailand backpacken  Alles verzorgd  Relatief duur All inclusive Thailand
Bouwstenen Hoogtepunten Thailand
 Zelf bepalen  Veel regelwerk Rondreis Thailand 333 travel
Vliegtickets Hoogtepunten Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf Rondreis Thailand vliegtickets
Hotels Hoogtepunten Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk Rondreis Thailand booking

Thailand highlights:

Hierboven zijn enkele highlights besproken welke de moeite waard zouden kunnen zijn om te bewonderen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een reis.
Meer informatie over reizen door Thailand en vakanties:
Hoogtepunten Thailand
4 (80%) 4 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *