Highlights Thailand

Lees hier verder over Thailand en de highlights ->

Highlights Thailand

Highlights Thailand, wat zijn de mooiste excursies en plekken om mee te pakken?

Highlights ThailandHighlights Thailand zijn handig om te weten als je van plan bent om een individuele rondreis te maken (highlights Thailand tips). Je weet zo precies waar je het beste naartoe kan gaan tijdens je rondreis. Thailand wordt tijdens een rondreis opgedeeld in het noorden en zuiden. De meeste highlights liggen in het noorden van het land. Een aantal indrukwekkende highlights hebben we voor je uitgelicht (highlights Thailand tips).

Bekijk hier de mooiste Thailand rondreizen >>

Highlights Thailand, enkele op een rij:

Highlights Thailand: Het noorden

 • Bangkok
 • Gouden Boeddha in Bangkok
 • Koninklijk Paleis in Bangkok
 • Pagodes in Ayutthaya
 • Doi Sutthep tempel
 • Gouden Driehoek
 • Elephant Nature Reserve

Highlights ThailandHet noorden van Thailand zit bomvol met highlights. Trek gerust een aantal weken uit om hier rond te trekken en bezienswaardigheden te ontdekken. Bangkok alleen al zit vol met bezienswaardigheden. Boek bijvoorbeeld een dinershow of maak een boottocht over de drijvende markt (highlights Thailand tips). Trek na een bezoek aan Bangkok verder richting het noorden. Bezoek de hoofdstad van het noorden Chiang Mai en laat je betoveren door het uitzicht over de vallei vanuit de Doi Sutthep tempel (highlights Thailand tips). Reis eventueel verder naar het noorden richting de Gouden Driehoek. In de Gouden Driehoek komen de landen Laos, Thailand en Myanmar samen. In dit gebied wonen diverse volksstammen en het is mogelijk om een kijkje te nemen in hun leven.

Highlights Thailand: Het zuiden.

 • Roze dolfijnen in Dolphin Bay.
 • River Kwai
 • Koh Samui
 • Visrestaurantjes
 • Drijvende markt.
 • Numuang watervallen
 • Snorkelen door koraalriffen.

Bekijk hier de Thailand highlights en mooie vakanties >>

Het zuiden bestaat uit prachtige natuurlandschappen en mogelijkheden om even te ontspannen aan het strand (highlights Thailand tips). Eén van de excursies die je absoluut moet maken is een boottocht naar Dolphin Bay. Je maakt hier kennis met de zeldzame roze dolfijnen. Of maak een begin aan je reis met een bezoekje aan de drijvende markt bij Bangkok. Als je een liefhebber bent van de onderwaterwereld dan zijn er verschillende mogelijkheden om te gaan snorken. Tijdens een excursie ga je niet alleen snorkelen, maar krijg je vaak ook een heerlijke Thaise lunch aangeboden.

Highlights Thailand boeken:

Reismogelijkheden:  Beoordeling  Voordeel  Nadeel Waar te boeken? 
Complete reizen  Highlights Thailand  Alles verzorgd  Relatief duur   All inclusive Thailand
Bouwstenen  Highlights Thailand
 Zelf bepalen  Veel regelwerk   Rondreis Thailand 333 travel
Vliegtickets  Highlights Thailand  Vergelijken  Zelf verblijf  Rondreis Thailand vliegtickets
Hotels  Highlights Thailand  Zoeken op prijs  Veel regelwerk   Rondreis Thailand booking

Als je een goede tip hebt wat je echt gezien moet hebben wanneer je naar Thailand wilt gaan dan kan je hieronder een berichtje plaatsen. Tevens vindt u hieronder meer informatie over de reizen door Thailand en vakantiemogelijkheden.

Thailand rondreizen:

Bekijk de mooiste rondreizen door op één van de links hierboven te klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een bijzondere reis.

Enkele andere pagina’s:

Highlights Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *