Groepsreis Thailand

Lees hier verder over Thailand en groepsreizen ->

Groepsreis Thailand

Groepsreis Thailand, boek een mooie groepsreis naar Thailand.
Groepsreis ThailandEen groepsreis Thailand laat je nog meer van het land van de glimlach zien. Je begint je rondreis onder begeleiding van een Nederlandse reisleiding in Bangkok. In de bruisende hoofdstad bezoek je onder begeleiding van een gids de mooiste plekjes (groepsreis Thailand informatie). Maak een boottocht over de Chao Praya rivier of bezoek de oudste tempel van Bangkok. Bekijk de Gouden Boeddha of breng een bezoek aan het Paleis van de koning. Je groepsreis kan vervolgens twee kanten opgaan. Richting het noorden of het gouden zuiden. De meeste groepsreizen trekken naar het prachtige noorden vol bezienswaardigheden en natuur (groepsreis Thailand informatie).

Groepsreis Thailand boeken:

Groepsreis ThailandGroepsreis Thailand naar het noorden.
Bezoek onder begeleiding van je eigen gids Ayutthaya de oude hoofdstad van Thailand. De stad ligt aan de drie rivieren en je vind hier overblijfselen uit de oudheid en pagodes. Na een bezoek aan de stad reis je door naar de hoofdstad van het noorden Chiang Mai (groepsreis Thailand informatie). De goud gekleurde tempel Doi Suthep staat hier op 1600 meter hoge berg net buiten de stad. Vanaf deze tempel is er een prachtig uitzicht over de vallei. Een groepsreis door het noorden wordt vaak toch afgesloten op één van de stranden in het zuiden. Je kan hier nog even heerlijk genieten van het strand, voordat je weer terug naar huis gaat. Eén van de volgende excursies kan je eventueel tijdens je vrije besteding maken:

  • Dinercruise in Bangkok
  • Elephant Nature Park
  • Thaise kooklessen
  • Snorkelen bij Koh Talu

Groepsreis Thailand naar het zuiden.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een groepsreis naar het gouden zuiden te maken. De vele tropische eilanden komen je vast en zeker bekend voor tijdens deze excursie. Over het gouden zuiden is veel geschreven en je kan nu zelf de koraalriffen ontdekken tijdens een snorkel excursie (groepsreis Thailand informatie). Of maak met een longtailboot een tochtje door de jungle. Je ziet hier de prachtige watervallen als hoogtepunt. Na afloop van deze tocht ga je tijdens de groepsreis eiland hoppen in het zuiden van Thailand. Verblijf in de buurt van kokosnotenplantages en in prachtige boutique resorts rechtstreeks aan het strand (groepsreis Thailand informatie).

Bekijk hier de groepsreizen Thailand en andere reizen >>

Laat hieronder een leuk berichtje achter als je een tip hebt of een goede/negatieve ervaring voor een groepsreis door Thailand.

Groepsreis boeken naar Thailand?

Klik op één van de bovenstaande blauwe links om de mooiste groepsreizen en andere reizen voor Thailand te bekijken.

Meer informatie over Thailand reizen:

Groepsreis Thailand
4.4 (88%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *