Goedkope rondreis Thailand

Lees hier verder over de goedkope rondreizen in Thailand ->

Goedkope rondreis Thailand

Goedkope rondreis Thailand, welke mogelijkheden zijn er?

Goedkope rondreis ThailandEen goedkope rondreis Thailand is een stuk eenvoudiger, dan je zou denken. Als je naar Thailand afreist dan is het verstandig om je vlucht zo vroeg mogelijk te boeken. Tijdens een actie betaal je al snel tientallen euro’s minder voor je vlucht. Van alle kosten is de vlucht vaak erg duur. Een hotel heb je soms al voor € 100. Dit is niet per nacht, maar per week (goedkope rondreis Thailand tip). Uiteraard zijn er ook nog alternatieven waarbij je nog minder betaalt zoals een backpackers hotel. Deze hotels liggen verspreid door Thailand en zijn ideaal voor een rondreis. Je ontmoet tijdens je rondreis ook nog andere backpackers, waarmee je eventueel samen kan reizen.

Bekijk hier de goedkopere rondreis Thailand >>

Goedkope rondreis Thailand tips:

Goedkope rondreis ThailandExcursies tijdens een goedkope rondreis Thailand.
De kosten voor een excursie in Thailand liggen een stuk lager, dan in Europa. Toch kosten ze altijd nog een hoop geld. Het is slim om van te voren te bekijken wat je graag wilt doen tijdens je vakantie (goedkope rondreis Thailand tip). Het bezoeken van een tempel kan soms prima met een tuk-tuk. Als je samen met nog een reiziger gaat, dan kan je de kosten delen en veel geld besparen. Je hebt dan geen excursie organisatie nodig en je hebt zo toch de beroemde tempel bezocht. Een aantal excursies die de moeite waard zijn, maar je beter kan boeken zijn:

  • Elephant Nature Park
  • Boottocht naar Dolphin Bay naar de roze dolfijnen.
  • Wildlife Rescue Center

Voor wie een mooie reis wilt maken door Thailand kan hieronder enkele tips terugvinden waar je bijvoorbeeld bouwstenen kunt gaan realiseren, een all inclusive reis door Thailand maar ook een losse vlucht en hotels kunt boeken.

Goedkope rondreis ThailandGoedkope rondreis Thailand, het voedsel:

Wat de prijs kan bepalen is het voedsel dat je dagelijks wilt nemen, zo kan je het natuurlijk duur maken door vaak uit eten te gaan bij luxe restaurants maar ook kan je het op een andere manier doen. Er zijn vele lokale supermarkten (Seven Eleven) bijvoorbeeld of goedkopere restaurants en goedkope kraampjes aan de kant van de weg.

  • Eten tijdens een goedkope rondreis Thailand.

Eén van de grootste kostenposten tijdens een vakantie is eten en drinken. In Thailand liggen de kosten van eten en drinken een stuk lager. Vooral als je gaat eten bij de bekende etensstalletjes. Voor € 2,5 heb je al een heerlijke maaltijd (goedkope rondreis Thailand tip). Je hebt zo relatief weinig geld nodig om je vakantie qua eten en drinken door te komen. Vooral als je veel locals bij de stalletjes ziet eten, dan weet je dat je goed zit.

Goedkoopste rondreizen Thailand:

Heb je zelf een goede tip om te kunnen besparen dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Wanneer je van plan bent om een goedkope rondreis te maken dan kan je dit op diverse manieren doen, we hebben hierboven enkele mogelijkheden weergegeven, te denken aan complete reizen die geregeld in de aanbieding zijn maar ook het reizen met bouwstenen en ook heb je de mogelijkheid om losse vliegtickets en hotels te boeken. De goedkoopste rondreizen zijn veelal de rondreizen waarbij je de prijzen goed gaat vergelijken met elkaar. Klik hierboven op de bedrijven waarbij je de prijzen makkelijk kan gaan vergelijken voor een bepaalde periode.

Goedkoopste vakantie in Thailand?

Op zoek naar de goedkoopste vakantie voor Thailand? Klik op één van de blauwe links om de mooiste rondreizen en vakanties te bekijken. Boek nu een mooie reis naar dit fantastische land.

Bekijk hier de goedkoopste Thailand rondreis >>

Meer informatie over rondreizen door Thailand:

Goedkope rondreis Thailand
4.2 (84.29%) 14 votes

3 Comments on “Goedkope rondreis Thailand”

  1. Op welke manier kan je het beste goedkoop reizen door Thailand, is dat met de trein wanneer je bijvoorbeeld naar het Noorden van Thailand wilt gaan. Hoe zijn de taxi’s en alternatieve mogelijkheden zoals een TUKTUK?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *