Goedkoopste vakantie Thailand

Goedkope vakantie, waar vind je de goedkoopste vakantie Thailand?

Goedkoopste vakantie ThailandBij een goedkope vakantie denken we vaak aan een bestemming dichtbij huis. Toch kunnen de kosten van een reis binnen Europa aardig oplopen. Als je in Nederland iedere dag uit eten gaat, dan ben je met twee personen al snel € 50 per dag kwijt. De kosten van je verblijf en eventuele activiteiten komen hier nog bij. Een vakantie richting Aziatische landen is een voordelige vakantie (goedkoopste vakantie Thailand tip). Helaas is dit vaak alleen nog bij backpackers bekend en reizen we nog niet massaal af richting landen als Thailand. Wij hebben speciaal voor jouw de kosten eens voor je op een rijtje gezet. Wanneer je van plan bent om zo goedkoop mogelijk naar Thailand te gaan en/of te verblijven dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Het is helemaal afhankelijk van je wensen/eisen en uiteraard ook de dingen die je op Thailand doet. Hieronder lees je meer informatie over het vliegen, hotel en het eten (goedkoopste vakantie Thailand tip).

Bekijk hier de goedkopere vakantie Thailand >>

Goedkoopste vakantie Thailand:

  • Goedkoopste vakantie ThailandVlucht en hotel.

De vlucht is je duurste kostenpost als je naar Thailand afreist. Je kan hier gelukkig wel op besparen door bijvoorbeeld een vlucht met overstap te kiezen (goedkoopste vakantie Thailand tip). Of een vlucht ver vooruit te boeken. Een vlucht met overstap kost vaak niet heel veel extra tijd. De reistijd ligt al hoog naar Thailand, waardoor veel reizigers het prettig vinden om tussendoor de benen te strekken. KLM vliegt eventueel rechtstreeks, maar is een stuk duurder dan bijvoorbeeld Qatar Airways. KLM maakt overigens ook een tussenstop om te tanken, maar vliegt hierna wel meteen weer door. Een voordelige vlucht heb je rond de € 500 met tussenstop bij Qatar Airways (goedkoopste vakantie Thailand tip). Een kleine kostenpost is het hotel. Voor € 100 zit je al een week in een luxe hotel met twee personen in Thailand. Je kan hier veel geld op besparen, waardoor jouw vakantie extra voordelig wordt.

  • Eten in Thailand.

Een goedkope vakantie betekent natuurlijk voordelig eten en drinken. Goedkoopste vakantie ThailandTerwijl je in Nederland al snel € 50 kwijt bent, betaal je in Thailand € 2,50 bij een voedselstalletje. Je hebt dan een complete maaltijd met rijst (goedkoopste vakantie Thailand tip). De voedselstalletjes staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en je kan zo veel geld besparen tijdens je vakantie. Voor dit geld kan je absoluut niet in andere landen eten. Alles bij elkaar stel je al snel een voordelige vakantie samen in een land waar je niet
dagelijks kom (goedkoopste vakantie Thailand tip).

Bekijk hier de Thailand vakanties goedkoopste >>

Voor wie goedkoop naar Thailand wilt gaan, kan hieronder enkele handige tips terugvinden. Door op één van de logo’s te klikken kan je direct bijvoorbeeld een goedkope vliegticket boeken, maar ook een all inclusive reis naar Thailand boeken.

Goedkope rondreis door Thailand?

Wat ook kan is het maken van een mooie rondreis door Thailand via een goedkopere manier. Klik op één van bovenstaande blauwe links om de mooiste reizen te vinden.

Andere goedkope vakanties:

Wanneer je van plan bent om meer informatie in te winnen over andere landen met de daarbij behorende goedkope vakanties dan kunnen deze vakanties misschien wat voor jou zijn:

  1. Vakantie Lapland
  2. Vakantie Noorwegen
  3. Rondreis Canada
  4. Rondreis Marokko
  5. Vakantie Mexico

Meer informatie over reizen en vakanties in Thailand:

Goedkoopste vakantie Thailand
3.7 (73.33%) 3 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *