Excursies Thailand

Lees hier verder over Thailand en excursies ->

Excursies Thailand

Excursies Thailand, wat is er allemaal te doen en te zien?

Excursies ThailandThailand is een prachtig land vol natuur, cultuur en bezienswaardigheden. De activiteiten variëren van ontspannend via leerrijk tot avontuurlijk. Kortom, voor ieder wat wils! In dit artikel vind je een kleine greep uit het assortiment (excursies Thailand informatie). Hieronder lees je meer informatie over de excursies in Thailand, er is echt van alles mogelijk zo kan je bijvoorbeeld excursies gaan regelen aan de hand van de welbekende bouwstenen, een geheel verzorgde rondreis boeken maar ook is het natuurlijk mogelijk om helemaal op eigen “houtje” een excursie te boeken. Hieronder lees je enkele leuke excursies die je zou kunnen doen.

Wanneer je een vraag hebt over het boeken van een geweldige excursie dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Het boeken van een excursie is overigens vrij eenvoudig, hieronder kan je het kopje bouwstenen terugvinden, hier kan je kijken welke excursies er allemaal te doen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld vanuit Bangkok excursies gaan doen, om bijvoorbeeld naar het Noorden van Thailand te gaan (bijvoorbeeld met de nachttrein) maar ook kan je met een binnenlandse vlucht naar één van de eilanden gaan, te denken aan Koh Samui. Dit kan een mooie afsluiter zijn van de excursies die je gemaakt hebt binnen Thailand, even lekker ontspannen aan het strand.

Bekijk de mooiste reizen voor Thailand door op onderstaande blauwe link te klikken.

Bekijk hier de excursies voor Thailand en reizen door Thailand >>

Hieronder kom je nog enkele tips tegen wat betreft de verschillende excursies.

Excursies Thailand, enkele tips:

  • Excursies ThailandCultuur in Chiang Mai
    Chiang Mai is bereikbaar met de trein vanuit Bangkok (excursies Thailand tip). Voor deze excursie reken je best enkele dagen. Chiang Mai is een rustig stadje in het noorden van Thailand, omgeven door bergen. Vele reizigers trekken naar deze stad om zich in de rustige en traditionele levenswijze onder te dompelen. De regio telt tientallen prachtige tempels. Als je niet enkel aan sightseeing wil doen, kan je hier ook deelnemen aan meditatiecursussen. Naast het historische centrum van de stad, is Chiang Mai een universiteitsstad waar veel creatievelingen en intellectuelen vertoeven (excursies Thailand tip).
  • Olifanten in Koh Chang
    Koh Chang betekent letterlijk eiland van de olifanten. Dit heeft eerder te maken met de vorm van het eiland dan met de activiteiten die je er kan doen. Je kan er namelijk tochten doen met de zachtaardige dieren (excursies Thailand tip). Er zijn verschillende reisbureau’s die de ritjes organiseren en je doet er goed aan om eerst wat research te doen vooraleer je een boeking maakt. Het ene bedrijf staat al beter aangeschreven dan het andere (excursies Thailand tip). Hoewel ieder olifantenpark goed voor zijn dieren zorgt, bieden sommige andere activiteiten aan. De excursies brengen je in de jungle van het eiland en er bestaat een grote kans dat je andere gevaarlijke diersoorten te zien krijgt.

Bekijk hier de Thailand excursies en vakanties >>

Excursies ThailandDe Rivier Kwai
De Chao Phraya rivier verwierf bekendheid door de film The Bridge on the River Kwai uit 1957, naar het franse boek met dezelfde titel. Het verhaal over slavernij, oorlog en krijgsgevangenen lokt tot op heden duizenden toeristen uit de hele wereld. De bezienswaardigheid bevindt zich vlak bij Bangkok en is makkelijk te bereiken (excursies Thailand tip). Het is ook mogelijk om een boottochtje op de rivier te doen, al ziet die er ondertussen natuurlijk heel anders uit dan in de film! Aan de linkerkant kan je de welbekende brug terugvinden.

Wil je jouw eigen ervaring delen met onze lezers dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Tevens heb je de mogelijkheid om hieronder de excursies te gaan boeken, dit zijn de welbekende bouwstenen. Klik op één van de logo’s om direct de mogelijkheden te bekijken.

Het meemaken van excursies op Thailand is een zeer bijzondere ervaring, zo is er echt van alles te zien. Wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld de River Kwai te bezoeken dan kan je dit bijvoorbeeld doen door één van de bouwstenen te boeken.

Excursies boeken voor Thailand:

Van plan om de rondreizen te bekijken die er voor Thailand aangeboden worden? Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie.

Bekijk hier de mooiste Thailand rondreizen >>

Meer informatie over vakanties en reizen door Thailand:

Excursies Thailand
4.1 (82.5%) 8 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *