Eilandhoppen Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Eilandhoppen Thailand

Eilandhoppen in Thailand, een unieke belevenis.

Eilandhoppen ThailandThailand is bij uitstek geschikt voor het eilandhoppen. Het mooie van eilandhoppen is dan je met een boot van de ene wereld in de andere vaart. Je valt daardoor van de ene verbazing in de andere. Thailand heeft zeer veel eilanden dus hier is het eilandhoppen zeer goed mogelijk. Tussen de eilanden varen een groot aantal boten van verschillende maatschappijen. Tegenwoordig hebben de speedboten de krakende ferry’s vervangen. Dat is alleen maar goed om ongelukken te voorkomen. De meeste boten varen in Thailand vanuit de haven van Pakbara. Je kan de tickets kopen bij de reisbureautjes langs de pier. Een enkele reis voor een boottocht kost gemiddeld 6 á 10 euro (eilandhoppen Thailand informatie). Hieronder lees je meer informatie om te gaan eilandhoppen in Thailand.

Bekijk hier de mogelijkheden voor het eilandhoppen door Thailand >>

Het eilandhoppen dat kan op verschillende manieren gedaan worden, zo kan je bijvoorbeeld een georganiseerde reis boeken maar je kan ook helemaal op eigen initiatief gaan eilandhoppen, dit bekent dat je zelf je vervoer moet regelen om van eiland naar eiland te gaan. Wanneer je een mooie reis wilt boeken naar Thailand dan kan het beste de moeite waard zijn om te gaan eilandhoppen. Hieronder lees je meer tips en weetjes voor het eilandhoppen binnen Thailand.

Eilandhoppen Thailand:

Speedboten
De speedboten waarmee tegenwoordig wordt gevaren hebben maar weinig plaats mogelijkheden. Daarom is het verstandig om het kaartje eerder te boeken om er zeker van te zijn dat u op de bewuste dag mee kan varen. Je kan ook bij de reisbureaus in Bangkok reserveren (eilandhoppen Thailand informatie).

Eilandhoppen ThailandLangere tochten
Er zijn ook langere tochten. Een populaire route is van het eiland Langkawi in Maleisië helemaal naar Phuket. De schepen hebben hierbij verschillende stopplaatsen (eilandhoppen Thailand informatie). Zo stoppen ze in Koh Lipe, Koh Lanta en Koh PhiPhi. PhiPhi, wat een prachtige natuurschoon heeft, is vooral ook bekend geworden door de film The Beach.

Wintermaanden
De wintermaanden zijn de beste maanden om op vakantie te gaan naar Thailand. Dit alles heeft met het weer te maken. Tijdens de wintermaanden is de temperatuur voor ons beter verdraagzaam en ook de luchtvochtigheid is dan niet te hoog. Vanaf november tot/met april varen over het algemeen de meeste boten (eilandhoppen Thailand informatie). Omdat de speedboten van tegenwoordig nogal wat lawaai maken is het verstandig oordoppen mee te nemen. Wanneer je last hebt van een gevoelige maag wordt het aangeraden om een pilletje tegen zeeziekte in te nemen. Je wordt vaak afgezet op een eiland, soms zelf nog in de branding  (eilandhoppen Thailand informatie). Daarom is het verstandig om een gemakkelijke trolley mee te nemen en geen schoenen met sokken te dragen. Op sommige plaatsen kan de boot niet dicht genoeg bij het strand komen. Dan wordt je met een longtailboot naar het eiland gebracht. Eilandhoppen op Thailand is een echte belevenis. Je valt van de ene verbazing in de andere. Het is iets wat je zeker moet doen als je in de gelegenheid bent. Wanneer je van plan bent om een prachtige reis te boeken dan is het eilandhoppen zeker de moeite waard. Eilandhoppen op Thailand is helemaal te gek en absoluut een ervaring om nooit te vergeten (eilandhoppen Thailand informatie).

Welke eilanden zijn er allemaal op Thailand?

  • Koh Samui
  • Koh Phangan
  • Koh Tao
  • Koh Samet
  • Koh Chang
  • Koh Lipe
  • Koh Phi Phi
  • Phuket
  • Koh Lanta
  • Koh Kood

Wil je zelf informatie toevoegen aan deze pagina dan kan je hieronder de gegevens invullen en een bericht plaatsen. Wanneer je op zoek bent naar een unieke vakantie en de mogelijkheid om te gaan eilandhoppen dan kan je hieronder enkele gegevens terugvinden.

Eilandhoppen door Thailand?

Geniet van de bijzondere rondreis door Thailand door op één van de blauwe links te klikken. Heel veel plezier met het vinden van de perfecte rondreis.

Bekijk hier meer over rondreizen door Thailand >>

Bekijk hier meer informatie voor het eilandhoppen in Thailand en andere informatie in Thailand:

Eilandhoppen Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *