Eilanden Thailand

Lees hier verder over Thailand ->

Eilanden Thailand

Eilanden Thailand, welke eilanden zijn er allemaal en wat is er mogelijk?
Eilanden ThailandThailand is een groot land dat zich bevindt in het zuidoosten van Azië. Vroeger had Thailand een andere naam namelijk Siam. Dit was tot het jaar 1939. De naam van het eigenlijke koninkrijk heeft een betekenis. Het gaat om vrijheid. Letterlijk gezegd betekent het “vrij land”. De moedertaal die wordt gesproken in Thailand is het Thai. Deze taal wordt door ongeveer 90 procent van de inwoners gesproken. Het land telt ongeveer 67 miljoen inwoners. Thailand is een snel groeiend land qua toerisme. Steeds meer vakantiegangers vinden het een interessant land om te bezoeken. Dat komt door meerdere factoren. Het land zelf is erg mooi en het klimaat is tropisch (eilanden Thailand informatie). Echter de meest populaire attracties van Thailand, zijn de eilanden. Bekijk hieronder meer informatie over de eilanden van Thailand en boek nu een geweldige reis naar één van de eilanden of ga lekker eilandhoppen.

Welke eilanden zijn er allemaal op Thailand?

  • Koh Samui
  • Koh Phangan
  • Koh Tao
  • Koh Samet
  • Koh Chang
  • Koh Lipe
  • Koh Phi Phi
  • Phuket
  • Koh Lanta
  • Koh Kood

Wil je zelf informatie toevoegen aan deze pagina dan kan je hieronder de gegevens invullen en een bericht plaatsen. Onze lezers zullen eventueel een antwoord geven op de vraag die je stelt. Ben je van plan om een reis te boeken naar één van de eilanden van Thailand dan kan je hieronder op de logo’s klikken om de reizen te bekijken.

Eilanden Thailand informatie:

De eilanden van Thailand
De eiland van Thailand zijn stuk voor stuk prachtige eilanden. Het is natuurlijk niet voor niets dat de eilanden zo populair zijn onder de toeristen. Er zijn 10 verschillende eilanden die het koninkrijk omringen. Deze eilanden zijn verdeelt in drie eilandgroepen. Er is een groep in de zuidelijke golf van Thailand, een groep in de oostelijke golf van Thailand en er is een groep in de Andamanse zee (eilanden Thailand informatie).

De eilanden variëren erg van type. De meeste eilanden zijn groot en toch wel bebouwd met hotels. Dit is voor sommige toeristen erg onpraktisch. Veel van de toeristen gaan namelijk naar Thailand voor de mooie natuur. Dit kan uiteraard wel nog gewoon (eilanden Thailand informatie). Dit soort toeristen moeten proberen om de kleine eilandjes te bezoeken. Voor hen is Koh Toa bijvoorbeeld een prachtig eiland om te bezoeken. Het is niet groot, maar wel erg mooi. Het staat bekend om haar snorkelgebieden. De zee is er prachtig.

Voor de toeristen die meer van een passieve vakantie houden, is Phuket wellicht de beste keuze (eilanden Thailand informatie). Het is het grootste eiland en ook het meest luxe eiland. Het eiland staat bekend om de vele resorts en mooie stranden. Dit eiland is de perfecte plek voor een relaxte vakantie.

Voor wie één of meerdere eilanden wil zien van Thailand en dit graag geregeld wilt hebben, dan kan je hieronder meer informatie terugvinden.

Rondreizen door Thailand?

Welke mogelijkheden zijn er allemaal voor Thailand reizen? Bekijk de mooiste rondreizen door op één van de blauwe links te klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht.

Bekijk hier de rondreizen door Thailand >>

Meer informatie over Thailand en rondreizen:

Eilanden Thailand
4.3 (86.67%) 6 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *