Duiken Thailand

Lees hier verder over de aanbiedingen in Thailand ->

Duiken Thailand

Duiken in Thailand? Een unieke belevenis.

Duiken ThailandWanneer je naar Thailand op vakantie gaat en houdt van een strandvakantie zijn er mogelijkheden genoeg om je er niet te vervelen. Wat denk je er van om te duiken in de warme oceaan. Hierbij zal je geweldige ervaringen beleven. Op Koh Tao kan je duiken met Nederlandse PADI duik instructeurs. Zij helpen jaarlijks gemiddeld 300 mensen om een duiker te worden (duiken Thailand informatie). Je krijgt na de opleiding een geldig wereld PADI duikbrevet. Je mag hiermee tot 18 meter diepte duiken en de onderwaterwereld gaan bewonderen. Je kan je PADI duikbrevet halen op Koh Tao voor 9800 bath. Hierbij krijg je de overnachting voor 4 nachten er gratis, op een resort, erbij. Je kan je duiktheorie kosteloos vooraf thuis doen waardoor je tijd uitspaart op Koh Tao. Kinderen mogen vanaf 10 jaar mee gaan duiken (duiken Thailand informatie).

Bekijk hier de duiken in Thailand tips en vakanties >>

Duiken Thailand:

  • Voordelen Nederlandse duikschool

Het volgen van de duiklessen in het Nederlands kent vele voordelen. De Nederlandse duikleraren, mannen en vrouwen, hebben vele jaren ervaring met het duiken op Koh Lao. Er wordt gewerkt met vijf sterren resorts waarbij een zwembad aanwezig is. Je krijgt gratis een twee persoons kamer. Het kan natuurlijk zijn dat je zelf al een verblijf hebt geboekt. In dat geval wordt je dagelijks opgehaald en teruggebracht na de les en krijg je dagelijks 100 bath terug als vergoeding (duiken Thailand informatie). De Nederlandse duikinstructeurs hebben al honderden Nederlanders en Belgen leren duiken op Koh Tao. Er zijn meerdere duikscholen maar velen hebben als voertaal Engels. Wanneer je bepaalde uitdrukkingen in het Nederlands door krijgt tijdens een les zal dat voor ons beter te begrijpen zijn in het Nederlands. Je krijgt de eerste lessen in het zwembad. Hier worden de basisvaardigheden aangeleerd zoals, het leegblazen van het masker en het delen van de lucht (duiken Thailand informatie).

Bekijk hier meer informatie over reizen en duiken in Thailand >>

  • Programma

De lessen beginnen niet om zeven uur in de ochtend zoals bij vele andere duikscholen. Er wordt gestart tussen 9 en 10 uur in de ochtend. Je bent op vakantie en moet dat gevoel tijdens het verblijf ook houden. De groepen waaraan les wordt gegeven bestaan meestal maar uit twee tot vier personen (duiken Thailand informatie). Hierdoor krijg je alle aandacht die je tijdens zo’n les nodig hebt.
Maak gebruik van een van de duikscholen met een Nederlandse begeleiding. Je zal er zeker geen spijt van hebben (duiken Thailand informatie). Door op één van de links te klikken kan je meer informatie inwinnen om vervolgens te gaan duiken in Thailand. Zo kan je informatie over rondreizen terugvinden en de bijbehorende prijzen.

Wanneer je van plan bent om te gaan duiken in Thailand en je wilt dit graag gaan regelen dan kan je hieronder meer informatie terugvinden.

Duiken in Thailand?

Van plan om te gaan duiken in het bijzondere Thailand? Klik op één van de bovenstaande link om de mooiste rondreizen te bekijken voor Thailand.

Meer informatie:

Duiken Thailand
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *