Bridge River Kwai

Bridge River Kwai

De Bridge River Kwai, boek een bijzondere reis naar de Bridge.

Bridge river KwaiThailand is een prachtig land om een vakantie te boeken. Hiervoor moet je wel gaan in een periode die goed is voor ons westerlingen om het er te kunnen uithouden. Warm is het er altijd in Thailand. Aan de temperatuur kunnen we wel wennen. Wat voor ons het grootste probleem is, is de luchtvochtigheid. In Thailand regent het vrij regelmatig ook na de moesson (Bridge River Kwai informatie). Wanneer het niet regent, zal dan door het aanwezige vocht en hoge temperatuur de luchtvochtigheid zeer groot worden. Daar kunnen we niet tegen. Daarom is voor ons westerlingen de beste periode om er op vakantie te, de winter en niet in de zomer en zeker niet tijdens de moesson (Bridge River Kwai informatie). Tijdens de moesson valt er dagelijks een grote hoeveelheid regen.

Op deze pagina vindt je veel informatie over de brug, maar ook het reizen naar de brug om de brug te kunnen bekijken. Heb je een vraag of juist een tip (jouw ervaring) dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Bridge River Kwai, meer informatie:

Wanneer je in Thailand bent kun je een strandvakantie gaan houden en er lekker gaan luieren of genieten van de mooie natuurschoon onder water. Er zijn veel duikscholen, ook Nederlandse (Bridge River Kwai informatie).

Bridge river KwaiWat je ook kan doen is een bezoek brengen aan de hoofdstad Bangkok. Het is een smerige stad maar heeft geweldige gebouwen. De tempels zijn er schitterend. Deze moet je tijdens een verblijf in Thailand ook zeker gezien hebben.

Brug over de rivier Kwai.
Het is zeker de moeite waard om aan deze brug een bezoek te brengen. Het is de beroemde spoorbrug ten westen van Thailand. De brug is een onderdeel van de Birma dodenspoorweg. Het was in de 2de wereldoorlog de bevoorradingsroute tussen Thailand en Birma. Hij werd aangelegd tijdens de Japanse bezetting van Thailand (Bridge River Kwai informatie). Vanwege de dichte oerwouden en het tropische klimaat waren de werkzaamheden zeer zwaar (Bridge River Kwai informatie). De werkzaamheden duurden van september 1942 tot december 1943. Velen van de krijgsgevangen zijn er uitputting, ziekte en ondervoeding om het leven gekomen. Een bezoek aan dit gebied en de brug is zeker de moeite waard (Bridge River Kwai informatie). De omgeving is er mooi en wanneer u de brug ziet dan je je voorstellen wat de mensen daar hebben afgezien.

Wanneer je van plan bent om naar de river Kwai te gaan dan kan dit middels de boot of een andere mogelijkheid. Het is mogelijk om over de brug te lopen en daar bijvoorbeeld enkele foto’s te maken (zie links en rechts van deze pagina).

Meer informatie over Thailand vakanties en reizen:

Bridge River Kwai
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *