Bangkok

Lees hier verder over de aanbiedingen in Thailand ->

Bangkok, vlieg naar Bangkok en vanuit daar verder.

Bangkok
Vanaf een tempel genomen

De hoofdstad van Thailand, Bangkok (Krung Thep), heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot één van de meest geliefde bestemmingen voor toeristen ter wereld. Met ongeveer 10 miljoen inwoners is de stad altijd enorm druk en is er genoeg te zien en te doen. Hieronder vindt je meer informatie over het winkelen in Bangkok, het uitgaan en andere mogelijkheden. Bangkok is een geweldige stad waar van alles te doen is, proef Bangkok nu door een prachtige reis te boeken! Bekijk hieronder meer informatie en handige weetjes om naar deze stad te gaan. Vanuit deze stad is het overigens handig reizen, vanuit de luchthaven of vanuit het treinstation is het mogelijk om verder te gaan naar bijvoorbeeld Kanchanaburi, Chiang Mai of bijvoorbeeld naar één van de eilanden, te denken aan Koh Samui.

Bekijk hier de vakanties en reizen naar Bangkok >>

Bangkok, tips:

 • Bangkok
  Trip vanuit een Tuk Tuk

  Wat te doen in Bangkok
  Hier volgen een aantal van de meest geliefde en populaire activiteiten en bezienswaardigheden die iedereen die in Bangkok is zou moeten ervaren:

 • Winkelen – Dit is een onvermijdbare bezigheid als je op vakantie bent in deze stad. Er zijn in de stad talloze winkelcentra van meerdere verdiepingen te vinden. Ook op straat zijn er allerlei kraampjes uitgestald met lekkernijen en hebbedingen. Om een echte glimp op te vangen van de Thaise cultuur kun je naar een unieke drijvende markt gaan, zoals Tha Kha of Ampawa.
 • Uitgaan – Wanneer de zon ondergaat, barst het nachtleven in Bangkok los. Met vele uitstekende clubs, luxe restaurants en culturele shows is de stad in de nacht zeer opwindend. Een aantal van de meest indrukwekkende clubs zijn Route 66 en Bed Supperclub.
 • Musea – De hoofdstad van Thailand is natuurlijk niet compleet zonder een aantal mooie musea. De geschiedenis van Thailand is rijk en dit kan bijvoorbeeld in het Bangkok National Museum op een aangename manier worden ervaren.
 • Attractieparken – Voor toeristen met kinderen is er ook genoeg te beleven in de stad, want er zitten een aantal leuke attractieparken in Bangkok. Bijvoorbeeld:

• Dream World
• Siam Park
• Mall Ngamwongwan Water & Playland

Bekijk hier de Bangkok reizen en aanbiedingen >>

Bij deze parken zijn zwembaden, achtbanen en hobby klassen aanwezig die zowel vermakelijk zijn voor jong als voor oud. Bekijk hieronder nog meer informatie over het bezoeken van de tempels.

 • Tempels – De Wat tempels in deze stad zijn een essentieel onderdeel van deze levendige stad. Deze tempels hebben een fundamentele rol gespeeld bij de verspreiding van het boeddhisme in Thailand. De meeste van deze tempels hebben dan ook een dominant Buddha sculptuur of een embleem gemaakt van brons. De populairste tempels in deze stad zijn onder andere:
  • Wat Phra Kaeo
  • Wat Pho
  • Wat Suthat Thepwararam

Bangkok vragen/opmerkingen:

Heb je een vraag over de stad, het reizen naar deze stad of wil je misschien tips ontvangen? Dan kan je hieronder het formulier invullen. Onze lezers zullen misschien een reactie geven.

Vanuit Bangkok naar een eiland?

Een binnenlandse vlucht boeken, ga vanuit Bangkok bijvoorbeeld naar Koh Samui. Veel plezier met het boeken van een mooie reis.

Meer informatie over mooie reizen en vakanties naar deze plek:

Bangkok
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *