Backpacken Thailand

Lees hier verder over de backpack aanbiedingen in Thailand ->

Backpacken Thailand

Backpacken in Thailand, geniet van een hele bijzondere reis.

Backpacken ThailandThailand en Azië zijn enorm in trek bij backpackers en reizigers die de Aziatische cultuur willen opsnuiven. Thailand is goedkoop en makkelijk te bereiken via Bangkok. Vluchten vanuit Europa naar Bangkok behoren tot de goedkoopste. Daarom is Bangkok vaak de luchthaven bij uitstek om de Aziatische tocht te starten. Aan interessante locaties heeft Thailand geen tekort. In dit artikel vindt je dan ook de leukste bestemmingen in Thailand die je zeker niet mag missen (backpacken Thailand tip). De reis start in Bangkok, hoofdstad van Thailand en de ideale locatie om de Thaise cultuur op de snuiven. De vele marktjes en het aanbod aan straateten (eten van de straat, bijvoorbeeld kraampjes met het lokale eten) zorgen ervoor dat je als backpacker in Thailand weinig geld moet spenderen en toch je buikje rond kan eten (backpacken Thailand tip).

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie backpackreis naar het bijzondere Thailand.

Bekijk hier de backpack reizen door Thailand >>

Hieronder vindt je enkele mogelijkheden voor het backpacken in Thailand, tevens heb je de mogelijkheid om een mooie backpack reis te boeken in Thailand.

Backpacken Thailand, meer informatie:

Backpacken ThailandDe meeste backpackers kiezen ervoor om eerst naar het zuiden van het land te reizen om de meer toeristische plaatsjes zoals Phuket en Koh Samui te bezoeken. Op die manier begint je reis met een ontspannende strandvakantie. Het belangrijkste nadeel aan dit deel van Thailand is de overvloed aan toeristen en dat brengt prijsstijgingen en drukte met zich mee. Het is natuurlijk altijd mogelijk om in het Zuiden van Thailand alsnog afgelegen gebieden en rustige stranden te vinden (backpacken Thailand tip). Je moet alleen wat beter zoeken naar die off-the-beaten track plaatsjes die we allemaal zoeken.

 • Nadat je lekker de toerist hebt uitgehangen op het strand, begint de reis naar het binnenland, waar je Thailand kan zien zoals het echt is. Vlakbij Bangkok vindt je de prachtige ruïnes van Ayutthaya. Enkele honderden kilometers verderop, in Sukhothai, kan je historische parken bezoeken en de sfeer van het binnenland opsnuiven. De regio rond Sukhothai herbergt maar liefst 70 ruïnes en nog veel meer bezienswaardigheden (backpacken Thailand tip).
 • Chiang Mai Bevindt zich nog noordelijker en wordt soms gezien als de hippie hoofdstad van Thailand. Vele backpackers blijken moeite te hebben met het verlaten van deze stad, die dan ook een aangename backpack vibe uitstraalt (backpacken Thailand tip).

Bekijk hier de backpack vakanties Thailand >>

Backpacken door Thailand:

Backpacken ThailandVoor wie een bijzondere rondreis wilt gaan maken (backpacken) kan dit op verschillende manieren doen, zo heb je de mogelijkheid om met bouwstenen te gaan werken (welke je hierboven terug kan vinden) maar ook kan je een losse vliegticket naar Bangkok boeken en vanuit daar het zelf allemaal gaan regelen, dit wordt ook veel gedaan. Op deze manier kan je vaak besparen maar het is wel meer regelwerk. Er zijn een aantal plekken in Thailand welke absoluut de moeite waard om te bezoeken zijn, dit zijn:

 • Bangkok
 • Kanchanaburi
 • The Bridge over the River Kwai
 • Koh Samui
 • Phuket
 • Koh Phi Phi
 • Chiang Mai
 • Reizen met de trein naar het noorden (bijzondere ervaring)

Bekijk hier de Thailand backpacken aanbiedingen >>

Heb je zelf een goede tip dan kan je hieronder een berichtje achterlaten, wanneer je direct een vliegticket of een hotel wilt gaan boeken dan kan je hierboven meer informatie terugvinden. Het boeken van een mooie rondreis door Thailand is overigens erg eenvoudig, zo ziet u hierboven het actuele aanbod door op één van de links te klikken. Het backpacken in Thailand dat kan voor een zeer bijzondere ervaring zorgen, er is echt van alles te zien en te ervaren. Klik dus nu op één van de mooie aanbiedingen om het actuele aanbod te bekijken om te gaan backpacken.

Heb je een vraag over het backpacken en wil je graag weten wat je nou het beste wel en niet kunt doen dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Backpacken door Thailand?

Boek nu een mooie rondreis door Thailand en geniet van de bijzondere omgeving en cultuur. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis door Thailand.

Backpacken door een ander land?

Wil je de mogelijkheden te weten komen over het backpacken door een ander gebied of land? Al eens gedacht aan het backpacken door Lapland? Of misschien wel Noorwegen (rondreis Noorwegen) of Canada (rondreis Canada)? Dit zijn slechts enkele landen/gebieden waar het ontzettend gaaf kan zijn om een rondreis te maken en te reizen met backpacks.

Kies uit één van de prachtige landen om door te backpacken! Geniet van de reis en zoek alles goed van te voren uit.

Meer informatie over Thailand en backpacken:

 

Backpacken Thailand
4.4 (88.89%) 9 votes

One Comment on “Backpacken Thailand”

 1. Het backpacken door Thailand was echt heel erg gaaf! We hebben drie weken door Thailand getraveld, van Bangkok naar het Noorden, en naar het prachtige eiland Koh Samui. De fullmoon party hebben we uiteindelijk niet meer gedaan (te moe en veel indrukken gekregen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *